- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гадже уе !!!
Аре бе пращайте CV-та, придружени от мотивационно писмо, снимка HQ в цял ръст без дрехи :Д
Ако пича каже че има читави и аз ще отворя още една работна позиция![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Едва ли ще се съгласи,нейните амбиции са за нещо...агнешко (ако мога да се изразя така),жалко,но ако все пак размислиш пиши,но мисли бързо,че може да я изтървеш (може да си хване друг),а тя все пак има голям опит и най-малкото ще ти е от полза да научиш доста неща...
![]()
Последно редактирано от Duhast : 04-25-2013 на 09:36
Много тежки изисквания.
Аз от мойта искам само да е хубава и да не старее.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
ее.. мерси, но бива ли така.... не ми пишете в темата, не ми изпращате молби, а ми предлагате баби... ц ц . разочаровате ме... ТОВА ЛИ Е БЪЛГАРИЯ? ПИТАМ?![]()
И въпреки това , щом правиш баници и палачинки... значи можеш да готвиш.:Д Ти решаваш.... а след това аз определям :Д
ehaaa strahotni kriterii......no nqma perfektni hora.... 6te ti e trydno da nameri6 takova momi4e !!!![]()
около 15-25 годишнаи после '' да е готова за брак,дете ... коя 15 годишна е готова за това бе
![]()
Минавам да пусна една обява, която със съученичка писахме в 9-10 клас :д
Сравнително младо дИвойчИ (15 години и половина), талантлива (силно казано), светло кестенява, зодия Лъв си търси млад симпатичен, неженен юнак с неруса коса и тъмни очи. Изисквания от първостепенна важност са: да носи на бой, да няма шотландски корени, да избягва полови контакти с котки и да не е мазен!
Желателно е младежът да бъде българин (тоест, от неромски произход), да не изкарва топките от билярдната маса и да може да решава синус и косинус. Общо взето, да разбира от тригонометрия. Познания по ядрена физика, генно инженерство и биохимия също са плюс в биографията. По възможност, с баща – пластичен хирург с частна винарна и майка – жрица на любовта.
Внимание!
Поради липса на клиенти.... фалирах.
Всички условия от офертата отпадат.
Анулира се всичко.