1: От цялата история ми става ясно, че трябва да подобриш правописа си. Не те нападам, просто пишеш като интелигентно момче. Би следвало да пишеш грамотно.
2: Наистина разказа ти звучи... трогателно от една страна и едва ли не измислено, от друга. Предпочитам да вярвам, че не си трол. До някъде те разбирам, но не изцяло. Имам предвид - родителите ти са заминали. Оставили са те, дори. Това не винаги означава, че не те обичат. Депресирал си се, защото...? Не разбрах. Не си ли говорил с тях да те вземат при тях, ако ти липсват толкова много? Ако не, то тогава не мисля, че трябва да обвиняваш само тях за самотата си.
3: Подигравали са ти се. Да, гадно е. Знаеш ли кое е по-гадно? Да покажеш на тези, които ти се подиграват, че ти пука! Сложи си ги на х*я и майната им! Така като прочетох целия текст ми стана ясно едно нещо: разсипал си си живота и си прекарал част от най-хубавите си години пред компютъра, заради кретенията и тесногръдието на заобикалящите те идиоти. Това не те прави по-малко глупав, да ме прощаваш.
4: Искаш приятелка, която да те харесва такъв, какъвто си. А какъв си, искам да попитам аз? Харесваш ли се? ТИ си съвкупност от външност, характер, самосъзнание, емоции... Харесваш ли се? Какъв си? Искаш ли да промениш нещо в себе си? Задавам всички тези въпроси, защото, за да те хареса КОЙТО И ДА Е заради самия теб, трябва първо ти сам да харесваш себе си. За тази цел, трябва да знаеш кой си, от къде си тръгнал, къде си в момента и на къде вървиш. Също така и кой и какъв искаш да си. Ако не си отговориш на тези въпроси или ако не харесваш това, което си и собствения си живот, няма шанс някой друг да те хареса и да те оцени!
+ това: търсиш си приятелка, но продължаваш да стоиш пред тъпата машина. Твоето не е бягство от действителноста, това е вече самоосакатяване. Няма да намериш момичето си в тийнпроблем-а...
За правописа се извинявам писах го това нещо 3 часа и не съм го редактирал, или просто съм неграмотен.
Говорил съм с родителите си да уча при тях, обаче баща ми не иска да прати пълномощно защото са разделени с майка ми, пък без пълномощно не може да се пътува.Проблемите ми преди 12 са още по зле.
Не можех си ги сложа на хуя защото те бяха моето ежедневие, но вече е различно поне успях да се измъкна от глупостите с подигравките.
Момиче не съм тръгнал да търся тук, ако си прочел внимателно искам момиче от моя град.
Просто исках малко съвети от по напреднали и малко кураж ,мерси за хубавия отговор!