Здравейте пак съм аз ..
Предприех мерки за моето състояние и започнах да тренирам вкъщи защото имам гири и щанга.Всеки ден излизам с един приятел на кафе и започнах да си търся момиче.Стига се до там ,че една ме отряза но разбрах ,че едно момиче ме е харесвало обаче аз не съм разбрал защото по цял ден си висях в къщи пред пц-то.Имам фейсбоок обаче аз наскоро започнах да влизам в него имам 20 приятели и 4 снимки на него и като цяло е пуст не съм едитвал нищо по него.Добавил съм я в фейсбоок тя има 1500 приятели и още не ми е приела поканата за приятелство, явно има работа и не влиза в фейсбоок-а.Проблема е там ,че това момиче е адкси красиво и някакси не ми се вярва ,че ще мога да успея с нея защото самочуствието ми е на много ниско равнище, не знам как да се забавлявам дори как да се смея, винаги се смея на сила за да не изглеждам тъпо ,искам да попитам как да се държа какво да направя за да ме хареса това момиче като се има впредвид ,че в момента някакси изглеждам адски зле и искам това да се промени по накакъв начин ,но аз съм сдухан и нямам никакъв опит.
Предполагам ,че все някога ,ще се срещнем навън или ще ми приеме поканата за приятелство но искам да съм подготвен моля за съвети ,че доста съм се сдухал.
Благодаря за добрите съвети.
Последно редактирано от Dekal : 05-01-2013 на 19:47