- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Асоциален непукист
Слушай кво, не е момиче дето ти трябва най-много. Момичето е добавка, яко си е, но на теб ти трябва промяна в самия характер. Първо, по-добре тренирай някой спорт. Заеби тия упражнения вкъщи, понеже ефекта няма да е толкова голям, а също така не можеш да срещнеш разни хора. Трябва ти самочувствие, доста. Просто погледни начина, по който мислиш: "Проблема е там ,че това момиче е адкси красиво и някакси не ми се вярва ,че ще мога да успея с нея". Ти сам си втълпяваш, че няма да успееш. Абе аз знам една книга, How to be an Alpha Male by John Alexander. Прочети я, казва ти как да изградиш такова и не само. Идеята е да събереш самочувствието и да почнеш да правиш социални контакти. С времето тоя страх от говоренето с хората ще изчезне, ще станеш по-отпуснат и ще имаш опит в разговорите. Също така недей говори за игри и подобни глупости, не бъди нърд.От къде си, между другото?
Отказах се да се занимавам с търсенето на приятелка ,защото освен некоя еблива и глупава друга няма да намеря ,аз искам да намеря свястно момиче ,обаче и да намеря което е мега хард ще трябва да остана без приятели защото ще почнат да се подиграват, нямам идея как да си намеря свестни приятели който да не се интерсуват само от празници и време за напиване.Попринцип вече съм решил къде да уча след средното и какво ще работя пък 90% от мойте връстници мислят като неарденталците ден за ден.Интерсувам се от научна фантстика и история ,не знам защо не мога да срещна човек като мен ,междо другото съм левичар може би на това се дължи ,че съм толкова различен.
Ще ти кажа защо искам приятелка не е за секс ,просто искам да намеря човек който да ме разбира.Книгата сега ще я проверя.В градът ми живеят 30 хил население има 5 кафета и 2 дискотеки ,това е като цяло не искам да се припозная с някой от моя град ,тъй като градът е малък и всичко се клюкари и по добре да не го споменавам.