.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Дилема.Да му кажа ли че тя му изневери

Изправен съм пред кофти дилема.Един от най-близките ми приятели е вече 2-ра година заедно с приятелката си.Наскоро разбрах че глупачката му е изневерила.Тръгна да ми се оправдава че наистина го обича,че е станало като е била пияна и още 1000 други неща.На такива глупости не вярвам и въобще не оправдавам изневерите
    Проблема идва от там че той я обича повече от всичко и ще бъде съсипан.И ся се чудя какво да правя.Чаках я да му каже,карах я обаче като гледам няма намерение да си признае.Не искам да се меся в отношенията им,обаче съм убеден че пак ще му изневери и този път няма да разбера.
    Айде дайте малко съвети-какво вие бихте направили в тази ситуация

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Доскоро бях на мнение,че не е хубаво да се месиш в чужда връзка. Донякъде е така, но когато виждаш ,че единия си играе с другия...е още по-голям нож в гърба да си знаел и да не кажеш. Евентуално ,ако приятелят ти разбере от другаде , или самата тя си признае, няма ли да е още по-кофти да разбере ,че ти си знаел и си си мълчал?
    maDamn

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Опитай се да я накараш сама да му каже(примерно нещо от сорта на "Не мислиш ли, че би било по-добре да го научи от теб, а не от мен?!")Не съм била в твоята позиция, но на мен близък приятел ми е съобщавал такава новина и честно казано не му повярвах отначало.

Мега фен Аватара на draid
    Ако се смяташ за негов приятел, до сега да му беше казал.

Мега фен
    Град
    <3
    Кажи му пък.
    Аз ако видя, че гаджето на приятелка й изневерява, веднага ще го изпортя.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Да, ако ти е близък приятел.. задълже! Инак ставаш съучастник на въртиопашката. Приятелите са за да пазят гърба на приятелите си.
    Мега криво ще е ако се разчуе.. и той разбере че ти си знаел, но не си му казал. Аз лично бих се засегнал супер много в подобна ситуация.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Изпорти въртиопашката веднага, инак си съучастник, ще стане много кофти ако се разчуе, както над мен казаха.
    По добре му кажи всичко, и да се знае, ще му е гадно, но щом тя ще му изневери отново, не мислиш ли, че е по добре да знае, и да се отърве по от рано? Колкото повече бавиш, толкова по гадно ще му е..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Повече от фен
    Ест,кажи му,колкото по-рано толкова по-добре за твоя френд,вярно,че ще бъде съкрушен,но с времето ще му мине,а след време ще си намери по-добро момиче

Град
    Plovdiv
    Бях в подобна ситуация-на добър мой познат (в гимназията бяхме заедно, сега и в университета, излизаме чат-пат) приятелката му, с която бяха дълго време заедно-над 2 години, му изневери...уж алкохол...ала-бала. Много се чудих и в крайна сметка реших просто един ден да го питам как са-върви ли връзката, щастлив ли е...ей такива неща. Той се изказа много положително за отношенията им, разказа ми за плановете и преживелиците им-видимо беше много щастлив и позитивен, та затова аз самия реших, че тя явно му дава от каквото той има нужда => реших да му спестя истината. Може пък момичето да е осъзнало грешката си и да се е покаело. Не знам дали постъпих правилно...но в онази ситуация така сметнах за редно.
    It is hard to be young!!!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ти досега трябваше да си му казал. Сега какво ще му изтърсиш "еми аз разбрах преди Х време, ама чак сега ти го споменавам".
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на cyclops
    Аз може би бих премълчала без да се бъркам в отношенията им, освен ако изневярата не е систематична. Т.е. да продължава да го прави.

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от cyclops Виж мнението
    Аз може би бих премълчала без да се бъркам в отношенията им, освен ако изневярата не е систематична. Т.е. да продължава да го прави.
    Мале опазил господ от такива приятели...

Супер фен Аватара на gabi_94
    Разбира се, че трябва да му кажеш. Нали ти е най-добър приятел. Единствено може да стане цирк, ако тя каже, че ти лъжеш и вземе да разиграва сцени, но той ако ти е истински приятел ще ти повярва. Замисли се, ако ролите бяха разменени и един ден научиш, че най-добрия ти приятел е знаел, че гаджето ти изневерява, как ще се почувстваш? Кажи му, докато е време...
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Тва е малко рисково, ако е яко луднал по тая овца, лошо... в един момент може да реши че му завиждаш за това което има и да се изпокарате двамата Всичко зависи от характера, Лично на мой познат ако някоя пача му причини нещо подобно съм я изпортил веднага. Ако можеш я привикай на разговор и запиши кво сте говорили, или по skype, facebook и т.н. ... и му препрати разговора, той да си преценява, по добре сега да му е тегаво, от колкото по късно + това идва лято каталога с жените е на лице, ще намери нова....
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Бих му казала.
    Все пак той е мой приятел, а да са заедно две години и да го е предала по такъв начин - ужасно е. Кажи му го, преди да е станало по-късно и той да се е привързал повече.

Кажи му.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Сложно, наистина... Ако и двамата са ми приятели, ще си трая. Ако тя не ми е - казвам му. Искам приятелите ми да са честни с мен, следователно и аз трябва да съм честен с тях. Това ще го съсипе, но поне ще го е лъгала само тя. В противен случай и двамата го лъжете, а това не те прави по-добър...

Много ясно, че трябва да му кажеш по-добре да знае няма за какво да се залъгва. Пък колкото и да е се ще преодолее една мърша. Любов, любов ама чак пък толко..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си