- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Онова бяло течение
Да
Не
Не всеки ден, но имам
Много рядко
Здравейте,момичета, искам да ви попитам дали имате бяло течение, говорих с мои приятелки и те ми споделиха ,че и те имат(говорим за възраст около 15-16)... това една от причните и които ме спират да правя секс и приятеля ми да ми прави шпакла
ще се радвам на по-подробни отговори![]()
ЖЕНСКО СЪМ ! ;д
Има толкова мн информация по въпроса, включително и във форума в здравния раздел.
Бялото течение не е нормално. Посети гинеколог.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Бяло течение, когато има миризма или не е бяло, а друг цвят, е признак за инфекция. Ако те съмнява иди на лекар. Иначе ако просто се овлажняваш много... това си е ок, няма кво да те притеснява, те момчетата се кефят.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
От де разбра че се кефим?
Винаги има повод за притеснение има ли бяло течение значи има проблем! Просто отиди на гинеколог не е толкова трудно!
Е като си в овулация нормално да имаш. Възможно е и през останалото време да имаш леки зацапвания по бельото, което не е признак за инфекция ако е без непоносима миризма.
По време на овулация се нарича цервикална слуз и е нормално. Но ако бялото течение всеки ден зацапва бельото има проблем.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Ем не е кой знае какъв проблем защото може и от възбуда да се зацапаш, има ли странна миризма и ако е наистина всеки ден тогава е проблема.