Принципно никога не пиша по форуми ама просто ми трябва малък съвет или по скоро да си споделя проблема
Такам лятото започнах да си пиша с едно момче, станахме най-добри приятели и преди няколко месеца тръгнахме, което беше едно от най-хубавите неща които са ми се случвали...Имаме 3 години разлика и той сигурно скоро ще замине да учи в чужбина, а да и той е 12 клас, което значи матури, изпити и тем подобни. Първоначално връзката ни вървеше супер добре като той не е романтичен или нещо подобно, но често казваше по нещо мило, стоеше заради мен до късно, пишехме си постоянно и т.н. но в последните 2-3 седмици нещо му стана сякаш не е той. Спря да ме целува толкова често, пишем си по рядко а за виждането ни е още по голям проблем защото сме различни смени, а последната събота уж ми каза да се видим излезнах и той ми каза нямаше смисъл да идваш и на мен ми стана супер тъпо...Знаех си, че има странен характер ама не очаквах до там. Освен това няколко месеца преди да тръгнем той скъса с момиче в което беше много влюбен а на мен никога не ми е казвал, че ме обича или нещо подобно. Замисляла съм се аз да му кажа нещо подобно но не искам да му повишавам още повече егото.
Колкото и да му се ядосвам не мога да скъсам с него защото най-малкото искам да сме си приятели, а и май си го обичам. Та да си попитам дали аз съм виновна или какво някой да ми даде някакъв съвет да говоря ли с него или не като той няма и да ми каже и да има нещо?!?