.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Тема: iPhone 5

gone.bad
    Guest

iPhone 5

Как да убедя родителите ми да ми купят iPhone 5 ?

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Събери си сама парите за телефона, щом толкова го искаш.
    ^^^
    Бургас <3

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Колко пари е т'ва ?

anonymous895156
    Guest
    Събери си ги сама. Не може да очакваш хората да изпълняват всяка твоя прищявка
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Колко пари е т'ва ?
    Около 1000 лв

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Я ми кажете как девойче 7-9 клас ще си събере около 1000 лв?

anonymous895156
    Guest
    Стипендии, проституиране, кражби, става дилър, издаване на книга, раздаване на листовки, грандпарентс. "Който търси - намира"
    Съветвам те: ако не сте супербогати, не притеснявай родителите си с устройства по 1000 лева. Вземи си Нокия Лумия <3

Фен Аватара на kikidikiriki
    Град
    Дубай къде другаде при черните :D
    няма никакъв смисъл от тоя iphone (освен за газария) аз си взех samsung galaxy s advance преди около година и искам да ти кажа че е много по добър от 4s може би и от 5 освен това ти остават около 800 лева защото няма iphone 5 за 1000 лева те почват от 1200 и със спестените пари можеш да си вземеш таблет лаптоп или там каквото ти трябва а и не тормози родителите си за такъв телефон щом не е за възможностите ви
    П.П. Имам познати които си взеха iphone 5 на изплащане и сега не могат да си платят нито квартирата нито да си купят нещо за ядене ама висят по кафетата и се мислят за големи богаташчета

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    a що пък да се предполага,че майка ти и баща ти трябва да ти купят телефон за 1200 лв??
    изработи си ги

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    тва,че си ги имала някакъв повод за гордост ли е?
    Нормално е да ти нямат доверие
    Още повече,че под откраднат най-вероятно се има предвид забравен някъде

Цитирай Първоначално написано от TheBobqk Виж мнението
    Събери си сама парите за телефона, щом толкова го искаш.
    а как се предполага, че трябва да си събера 1200 лева ?

Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    тва,че си ги имала някакъв повод за гордост ли е?
    Нормално е да ти нямат доверие
    Още повече,че под откраднат най-вероятно се има предвид забравен някъде
    мм не съм казала че е повод за гордост.

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Събери си ги сама. Не може да очакваш хората да изпълняват всяка твоя прищявка

Около 1000 лв
    така съм си свикнала

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от gone-bad Виж мнението
    така съм си свикнала
    Мама и тати са до един момент - това ти казвам.
    Така или иначе интересът ти към iPhone-а ще секне до два дни.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kikidikiriki Виж мнението
    няма никакъв смисъл от тоя iphone (освен за газария) аз си взех samsung galaxy s advance преди около година и искам да ти кажа че е много по добър от 4s може би и от 5 освен това ти остават около 800 лева защото няма iphone 5 за 1000 лева те почват от 1200 и със спестените пари можеш да си вземеш таблет лаптоп или там каквото ти трябва а и не тормози родителите си за такъв телефон щом не е за възможностите ви
    П.П. Имам познати които си взеха iphone 5 на изплащане и сега не могат да си платят нито квартирата нито да си купят нещо за ядене ама висят по кафетата и се мислят за големи богаташчета
    АЙФОН НА ИЗПЛАЩАНЕ
    Няма нужда да се залъгваш, че s advance е по-добър от айфона.

АЙФОН НА ИЗПЛАЩАНЕ
    Няма нужда да се залъгваш, че s advance е по-добър от айфона.
    окей, кой си купува телефони или каквото и да е било на изплащане ? ;о и за мен iPhone са си нах-добрите и винаги ще си останат

anonymous895156
    Guest
    окей, кой си купува телефони или каквото и да е било на изплащане ? ;о и за мен iPhone са си нах-добрите и винаги ще си останат
    1. Apple продуктите не са насочени към деца
    2. Те са създадени за бизнес
    3. iPhone е името на кутията и онова вътре. iOS е това, което е за хвалене.
    4. Смешно е да си купуваш iPhone на изплащане. Самата покупка на подобен продукт означава, че си заможен и можеш да си позволиш да дадеш 1000 bgn
    5. Една съученичка много искаше да ѝ подарят айфон за рождения ден. Нейните родители обаче ѝ купиха Galaxy S3 поради простата причина, че тя ще използва телефона си предимно за приложения. А и това е много по-удачен вариант откъм цена.
    И как реши, че Apple са най-добрите? И в какво по-точно са най-добрите? За жалост няма продукт, който да е the best във всичко - всеки има и много минуси.
    Например за мен Windows Phone 8 е най-добрата операционна система.

1. Apple продуктите не са насочени към деца
    2. Те са създадени за бизнес
    3. iPhone е името на кутията и онова вътре. iOS е това, което е за хвалене.
    4. Смешно е да си купуваш iPhone на изплащане. Самата покупка на подобен продукт означава, че си заможен и можеш да си позволиш да дадеш 1000 bgn
    5. Една съученичка много искаше да ѝ подарят айфон за рождения ден. Нейните родители обаче ѝ купиха Galaxy S3 поради простата причина, че тя ще използва телефона си предимно за приложения. А и това е много по-удачен вариант откъм цена.
    И как реши, че Apple са най-добрите? И в какво по-точно са най-добрите? За жалост няма продукт, който да е the best във всичко - всеки има и много минуси.
    Например за мен Windows Phone 8 е най-добрата операционна система.
    да обаче аз искам ли нещо, в повечето случаи го получавам . ( не искам да звуча надуто )
    не съм тръгнала да си купувам каквото и да е било на изплащане, камо ли iPhone. както каза самата покупка означава, че си заможен и можеш да си го позволиш.
    ами ако можеш да си купуваш приложенията?
    окей де, за мен Apple са си най-добрите . да, може би има минуси, но...ето за теб пък Windows Phone 8 си е най-добрата операционна система .

Цитирай Първоначално написано от kikidikiriki Виж мнението
    ами това си е техен проблем. да не са си взимали като не е по финансовите им възможности. а и аз не ги тормозя свикнали са си да им мрънкам на главата "искам,искам" ...
    аз не искам iPhone за газария. вече половината (даже повече от половината) свят има iPhone .
    а и нямаше да тръгна да им искам нещо, ако мислех, че ще ги затрудни или нещо такова.
    П.С. една приятелка сама си изплаща iPhone-a , малко трудничко й се вижда ама това й беше мечтата, така че нищо не е невъзможно, но аз просто не мога да пестя пари .

Мега фен
    Град
    Earth...
    Това въобще не е трудно. Ако беше казала на тяхните, че вместо подаръци иска пари на празници, то за много-кратко време щеше да ги събереме. Да не говориме, ако не си профукваше джобните всеки ден...

а как се предполага, че трябва да си събера 1200 лева ?
    А как се предполага, че твойте родителите трябва да съберът 1200 лв за да ги купят нещо което като го изпуснеш веднъж е в боклука? Ето ти 1 малка сметка...

Ако предположиме, че родителите ти правят това което Българите твърдът, че е средна заплата - 500лв/месец
    На месец имаш поне 200 лв за храна
    Поне 150 лв за сметка
    и ще предположиме, че не плащате наем/жилищна вноска, но тогава имате 1000/12= 83.33лв/месец данък

Всички тези разходи с които родителите се събуждат на всяко първо число = 433.33лв
    500-433.33 = 66.67

Това са парите които на твоите родители оставят преди да ти дадът джобни, преди да ти купят дрешки, преди да ти платът обучението и там още 34329842389 разхода които имате.

Я сега ми кажи ако предположиме, че сместяват по 66.67лв на месец колко време им трябва да събират за тая кутийка която искаш? Около 18 месеца, което е 1.5 години.

И дори числата, да са малко по-различни пак не е огромна разлика...

Та, защо подяволите твойте родители трябва да събират пари за некъв боклук който след няколко месеца ще е отживелица???

така съм си свикнала
    Време е да отвикнеш!

да обаче аз искам ли нещо, в повечето случаи го получавам .
    Виждаме... В живота и думата "НЕ" съществува!!!

една приятелка сама си изплаща iPhone-a , малко трудничко й се вижда ама това й беше мечтата, така че нищо не е невъзможно, но аз просто не мога да пестя пари .
    ХАХАХАХАХАХАХАХА!!! Ебати мечтата... Да имаш некъв си телефон...

anonymous895156
    Guest
    ами това си е техен проблем. да не са си взимали като не е по финансовите им възможности. а и аз не ги тормозя свикнали са си да им мрънкам на главата "искам,искам" ...
    аз не искам iPhone за газария. вече половината (даже повече от половината) свят има iPhone .
    а и нямаше да тръгна да им искам нещо, ако мислех, че ще ги затрудни или нещо такова.
    П.С. една приятелка сама си изплаща iPhone-a , малко трудничко й се вижда ама това й беше мечтата, така че нищо не е невъзможно, но аз просто не мога да пестя пари .
    Да се надяваме, че все някога ще се осъзнаеш. А щом родителите ти са свикнали да им мрънкаш "искам, искам", значи са те изпуснали при възпитанието ти.
    Дам, повече от половината, само дето 70% + от смартфоните са с Андроид.
    Ако това е представата ти за мечта, можем да ти го купим, да осъществиш мечтата си и => да спреш да живееш.

Да се надяваме, че все някога ще се осъзнаеш. А щом родителите ти са свикнали да им мрънкаш "искам, искам", значи са те изпуснали при възпитанието ти.
    Дам, повече от половината, само дето 70% + от смартфоните са с Андроид.
    Ако това е представата ти за мечта, можем да ти го купим, да осъществиш мечтата си и => да спреш да живееш.
    на мен не ми е мечта да имам iPhone ! и споко не са "ме изпуснали при възпитанието". и " да им мрънкам " искам, искам " беше в преносен смисъл. хубаво да са си с андроид на мен ми харесва IOS.

Цитирай Първоначално написано от Nakadah Виж мнението
    Това въобще не е трудно. Ако беше казала на тяхните, че вместо подаръци иска пари на празници, то за много-кратко време щеше да ги събереме. Да не говориме, ако не си профукваше джобните всеки ден...

А как се предполага, че твойте родителите трябва да съберът 1200 лв за да ги купят нещо което като го изпуснеш веднъж е в боклука? Ето ти 1 малка сметка...

Ако предположиме, че родителите ти правят това което Българите твърдът, че е средна заплата - 500лв/месец
    На месец имаш поне 200 лв за храна
    Поне 150 лв за сметка
    и ще предположиме, че не плащате наем/жилищна вноска, но тогава имате 1000/12= 83.33лв/месец данък

Всички тези разходи с които родителите се събуждат на всяко първо число = 433.33лв
    500-433.33 = 66.67

Това са парите които на твоите родители оставят преди да ти дадът джобни, преди да ти купят дрешки, преди да ти платът обучението и там още 34329842389 разхода които имате.

Я сега ми кажи ако предположиме, че сместяват по 66.67лв на месец колко време им трябва да събират за тая кутийка която искаш? Около 18 месеца, което е 1.5 години.

И дори числата, да са малко по-различни пак не е огромна разлика...

Та, защо подяволите твойте родители трябва да събират пари за некъв боклук който след няколко месеца ще е отживелица???

Време е да отвикнеш!

Виждаме... В живота и думата "НЕ" съществува!!!

ХАХАХАХАХАХАХАХА!!! Ебати мечтата... Да имаш некъв си телефон...
    chill.
    1.ми да трудно е да събера 1200 лева . дават ми по 8-10 лв на ден , малко трудно, но както и да е .
    2. тва за разходите са някви глупости ( поне за мен )
    3. аз какво да направя, че тя искаше iPhone адски много ? за нея си беше мечта.
    ох, все едно вече , не ви разбирам ..попитах само как да ги убедя ...

Мега фен
    Град
    Earth...
    chill
    Не знам... Аз тоя език не го говоря..;

1.ми да трудно е да събера 1200 лева . дават ми по 8-10 лв на ден , малко трудно, но както и да е .
    ХАХАХАХАХАХАХАХ!!! 16 годишната и е трудно с 10 лв на ден да спестява... АХАХАХАХАХ. Много си разглезена е истината...

2. тва за разходите са някви глупости ( поне за мен )
    Права си!!! Електричеството, парното, топлата вода и тн са безплатни. Нито стотинка ти искат... И храната е безплатна... А такова нещо като данъци не съществува

Я ми кажи колко е 1 кг бяло сирене? А 1 кг месо? 1 хляб колко е? А 1 2л бутилка кока-кола? А колко от тези консумирате на месец?

Цитирай Първоначално написано от Nakadah Виж мнението
    Не знам... Аз тоя език не го говоря..;

ХАХАХАХАХАХАХАХ!!! 16 годишната и е трудно с 10 лв на ден да спестява... АХАХАХАХАХ. Много си разглезена е истината...

Права си!!! Електричеството, парното, топлата вода и тн са безплатни. Нито стотинка ти искат... И храната е безплатна... А такова нещо като данъци не съществува

Я ми кажи колко е 1 кг бяло сирене? А 1 кг месо? 1 хляб колко е? А 1 2л бутилка кока-кола? А колко от тези консумирате на месец?
    на 14 съм. *
    аз от къде да знам колко струват тези неща ?
    нали ми трябват пари за училище, като излизам...?
    и от къде ти хрумна че съм разглезена ?
    Последно редактирано от gone-bad : 04-29-2013 на 19:55

anonymous895156
    Guest
    на 14 съм. *
    аз от къде да знам колко струват тези неща ?
    нали ми трябват пари за училище, като излизам...?
    и от къде ти хрумна че съм разглезена ?
    Имаш ли представа какво изобщо са десет лева на ден?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си