- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- iPhone 5
Ти си поредното разглезено момиченце... На мен ми дават по 2 лева на седмица!!!!!!! И освен това имам около 350 лева закътани!!!! Осъзнай се, момиченце! Като ти дават по 10 лева на ден, спести част. Примерно, харчи по 2-3 лева на ден за храна или пък не ги харчи, прави си сандвич вкъщи и го носи на училище! По 50 лева на седмица стават 200 лева месечно ... и така след 5-6 месеца сама ще си купиш телефона! Ето ти една идея!
Разглезена си и това си е ! И да сигурно родителите ти ще ти купят iPhone-a, но това нищо не променя. Не е трудно да събираш пари, а 10 лева не са много малко. А и за рождени дни от роднини, не мисля че ти дават по- малко от 200 лева. Така че... Явно си има причина да те наричат разглезена. Имаш ли желание, има и начин.
п.с. аз съм момичето на което открадна името и темата![]()
Последно редактирано от teen.idle : 04-30-2013 на 21:46
Мноу тролове у тая тйема
Не е странно да си носиш храна от вкъщи, много деца го правят! И освен, че пестиш пари, не се тъпчеш с тия чипсове и т.н.
много мразя ей така като някой чака наготово
F$@k suicide silence!
При положение, че ти дават по 10 лв. на ден и при положение, че си свикнала да получаваш това, което искаш отиваш тръшваш им се и готово. Явно отдавна са те разглезили и най-вероятно ще го получиш, както получаваш и всичко останало наготово. Надявам се един ден да разбереш, че нещата не стават така!
Според мен няма смисъл от скъпи телефони, а и никога не съм изпитвал нужда от телефон наблъскан с куп екстри простотии :д Телефона се ползва с една цел - за разговори. И не мога да ги разбера хората, които изсипват една торба пари за някаква си играчка.