.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Тема: iPhone 5

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от TheBobqk Виж мнението
    Събери си сама парите за телефона, щом толкова го искаш.
    а как се предполага, че трябва да си събера 1200 лева ?

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от gone-bad Виж мнението
    а как се предполага, че трябва да си събера 1200 лева ?
    Когато бях по-малка ми даваха по 3-4лв на ден за училище и пак си събрах достатъчно пари САМА, за да си направя ремонт на стаята, което автоматично те навежда на мисълта, че не са малко парите, които съм събрала и щом имаш желание-има и начин. Ти си глупаво, разглезено дете. Като ти дават по 10лв на ден, си отделяй 5 от тях. Можеш да събереш и половината сума и да се договориш с вашите за останалата част, което също е добре. И какво ги правиш ти тея 10лв, че не можеш да отделиш нищо от тях? Пушиш, кафета, молове? Лошо е, че си се подпряла изцяло на гърба на родителите ти, защото ще дойде момент, когато ще трябва сама да се издържаш, демек да плащаш всички "глупости", както сама ги нарече, тогава искам да те видя как ще се гърчиш, сериозно.
    ^^^
    Бургас <3

Цитирай Първоначално написано от TheBobqk Виж мнението
    Когато бях по-малка ми даваха по 3-4лв на ден за училище и пак си събрах достатъчно пари САМА, за да си направя ремонт на стаята, което автоматично те навежда на мисълта, че не са малко парите, които съм събрала и щом имаш желание-има и начин. Ти си глупаво, разглезено дете. Като ти дават по 10лв на ден, си отделяй 5 от тях. Можеш да събереш и половината сума и да се договориш с вашите за останалата част, което също е добре. И какво ги правиш ти тея 10лв, че не можеш да отделиш нищо от тях? Пушиш, кафета, молове? Лошо е, че си се подпряла изцяло на гърба на родителите ти, защото ще дойде момент, когато ще трябва сама да се издържаш, демек да плащаш всички "глупости", както сама ги нарече, тогава искам да те видя как ще се гърчиш, сериозно.
    1. аз не мога да спестявам пари , дори и да искам! просто не мога все се намира нещо за което да ги похарча...
    2.не пуша! ходя на кино, по моловете, храна..
    3. и да, може би разбрах защо хората ме наричат разглезена, може би наистина съм
    4. и може би наистина е лошо, че както ти каза "си се подпряла изцяло на гърба на родителите си" ...не знам какво ще правя и да аз съм глупава ...аз съм просто момичето на тате което получава всичко, а в същото време има хора които няма какво да ядат , къде да живеят. Позамислих се , наистина, което е малко странно за мен да мисля за такива неща, но... и все пак мерси, че до някъде може би ми "отворихте очите" .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си