- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- iPhone 5
Когато бях по-малка ми даваха по 3-4лв на ден за училище и пак си събрах достатъчно пари САМА, за да си направя ремонт на стаята, което автоматично те навежда на мисълта, че не са малко парите, които съм събрала и щом имаш желание-има и начин. Ти си глупаво, разглезено дете. Като ти дават по 10лв на ден, си отделяй 5 от тях. Можеш да събереш и половината сума и да се договориш с вашите за останалата част, което също е добре. И какво ги правиш ти тея 10лв, че не можеш да отделиш нищо от тях? Пушиш, кафета, молове? Лошо е, че си се подпряла изцяло на гърба на родителите ти, защото ще дойде момент, когато ще трябва сама да се издържаш, демек да плащаш всички "глупости", както сама ги нарече, тогава искам да те видя как ще се гърчиш, сериозно.
^^^
Бургас <3
1. аз не мога да спестявам пари , дори и да искам! просто не мога все се намира нещо за което да ги похарча...
2.не пуша! ходя на кино, по моловете, храна..
3. и да, може би разбрах защо хората ме наричат разглезена, може би наистина съм
4. и може би наистина е лошо, че както ти каза "си се подпряла изцяло на гърба на родителите си" ...не знам какво ще правя и да аз съм глупава ...аз съм просто момичето на тате което получава всичко, а в същото време има хора които няма какво да ядат , къде да живеят. Позамислих се , наистина, което е малко странно за мен да мисля за такива неща, но... и все пак мерси, че до някъде може би ми "отворихте очите" .
Ти си поредното разглезено момиченце... На мен ми дават по 2 лева на седмица!!!!!!! И освен това имам около 350 лева закътани!!!! Осъзнай се, момиченце! Като ти дават по 10 лева на ден, спести част. Примерно, харчи по 2-3 лева на ден за храна или пък не ги харчи, прави си сандвич вкъщи и го носи на училище! По 50 лева на седмица стават 200 лева месечно ... и така след 5-6 месеца сама ще си купиш телефона! Ето ти една идея!
Разглезена си и това си е ! И да сигурно родителите ти ще ти купят iPhone-a, но това нищо не променя. Не е трудно да събираш пари, а 10 лева не са много малко. А и за рождени дни от роднини, не мисля че ти дават по- малко от 200 лева. Така че... Явно си има причина да те наричат разглезена. Имаш ли желание, има и начин.
п.с. аз съм момичето на което открадна името и темата![]()
Последно редактирано от teen.idle : 04-30-2013 на 20:46
Мноу тролове у тая тйема
Не е странно да си носиш храна от вкъщи, много деца го правят! И освен, че пестиш пари, не се тъпчеш с тия чипсове и т.н.
много мразя ей така като някой чака наготово
F$@k suicide silence!
При положение, че ти дават по 10 лв. на ден и при положение, че си свикнала да получаваш това, което искаш отиваш тръшваш им се и готово. Явно отдавна са те разглезили и най-вероятно ще го получиш, както получаваш и всичко останало наготово. Надявам се един ден да разбереш, че нещата не стават така!
Според мен няма смисъл от скъпи телефони, а и никога не съм изпитвал нужда от телефон наблъскан с куп екстри простотии :д Телефона се ползва с една цел - за разговори. И не мога да ги разбера хората, които изсипват една торба пари за някаква си играчка.
За 89 лв мога да си купя китайско копие. На всичкото отгоре ми е разкодирано....
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ