Здравейте. Преди всичко се извинявам за тази тема предвид съдържанието на информация в сайта относно проблема. НО при мен може би е малко по-различно. Проблема е следния. На 19 години съм (сега май месец правя 20) тежа 75 кг и съм висок 1.75-6, а пениса ми е едва 14 сантиметра в ерекция, а в невъзбудено състояние е 9-10. Дебелината в еректирало състояние е 13-14. Насадих си този комплекс едва преди 1 седмица като реших да го премеря (просто ей така), а през целия си живот никога не ме е вълнувал колко ми е и не съм го мерил. След като видях тези ниски цифри реших да се поровя в нета, за да разбера, нормално ли е, или ми има нещо. След дълго проучване установих, че е напълно нормален (можеше и по добре, но... природа) с тези данни. Също така разбрах, че дължината на средностатистическият пенис на европееца е 13-15 см. и всичко, което над или под тези цифри не се смята за нормално (аз май съм по средата). Искам да попитам дамите, дали е възможно пълното задоволяване на една жена с толкова малък пенис. Извинявам се за пореден път, но просто имам нужда от помощ. Благодаря и лека вечер!