Здравейте. Преди всичко се извинявам за тази тема предвид съдържанието на информация в сайта относно проблема. НО при мен може би е малко по-различно. Проблема е следния. На 19 години съм (сега май месец правя 20) тежа 75 кг и съм висок 1.75-6, а пениса ми е едва 14 сантиметра в ерекция, а в невъзбудено състояние е 9-10. Дебелината в еректирало състояние е 13-14. Насадих си този комплекс едва преди 1 седмица като реших да го премеря (просто ей така), а през целия си живот никога не ме е вълнувал колко ми е и не съм го мерил. След като видях тези ниски цифри реших да се поровя в нета, за да разбера, нормално ли е, или ми има нещо. След дълго проучване установих, че е напълно нормален (можеше и по добре, но... природа) с тези данни. Също така разбрах, че дължината на средностатистическият пенис на европееца е 13-15 см. и всичко, което над или под тези цифри не се смята за нормално (аз май съм по средата). Искам да попитам дамите, дали е възможно пълното задоволяване на една жена с толкова малък пенис. Извинявам се за пореден път, но просто имам нужда от помощ. Благодаря и лека вечер!
чак да си озаглавиш темата ПОМОЩ...е малко странно,но все пак...сега момичета моралистки ще ти кажат,че сантиметрите не са от значение,а е по важно как го ползваш,но на ум си казват,че колкото повече толкова по добре...други,че под 20 санта не приемат...много специфична тема си хванал,като цяло 8см са ти напълно достатъчни за вършенето на работа..пък и в крайна сметка ако имаш бентли,недей да се терзаеш
Интересна тема,подсеща ме,че не съм си го мерил скоро,кой знае,може да е пораснал още... ще ми трябва линийка...Фишърка,хайде като се видим ще ми го премериш с уста,че сега не ми се занимава да търся линийка,ок?!
Последно редактирано от Duhast : 04-25-2013 на 08:36
Да, и аз съм чувал израза "Всичко над 8 см. е лакомия", но той сигурно датира от времето на Наполен (четох, че неговия бил 7, колко е вярно не знам). И другото което е, че аз искам съвсем искрен отговор от дамите, ставам ли или не? Не съм толкова суетен, аз се приемам такъв какъвто съм и никога не бих се подложил на каквото и да е, за да си уголемя достойнството. Няма да се засегна (много). Пуснах темата само, за да разбере какво мисли "обществото" относно този проблем. А и другото, което е, че не съм споделял нито с приятели, нито с роднини и ВИЕ тук сте най-близките, на които реших да покажа малко смелост и казах. Лично аз държа повече на индивидуалните личностни качества на момичето, а не точно на правилни пропорции, макар че и те са първия фактор в привличането на двата индивида, но не най-важният!
....
- По-дълбоко, по дълбоко ....
- Не мога по дълбоко, мога по бързо
:Д
==============================
-Искам да е 30 см и да ме боли!?
-Ок, тогава ще те еба 2 пъти и ще ти блъскам главата в стената!
:Д
====================================