- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тренировки!
Ех, вие искате за 10 дни и да сте с 2 номера по-малко ако може.
То ако ставаше така... Още повече като виждате че няма ефект, вземете се захванете с нещо по-сериозно и натоварващо![]()
тренирам по-сериозно от февруари горе-долу
и се старая да съм редовна.
първо ходих на фитнес ама сега нямам възможност и
затова в къщи.
забелязвам,че дупето ми се е дигнало малко и корема ми
ми се е постегнал,излязла ми е онази черта по средата (много хубаво обяснение давам)
и плочките се показват,но когато го стегна.
но краката не мърдат !
те са ми и ген де и не съм очаквала нещо фрапиращо ама така като ги гледам
и ми убиват цялата мотивация.
какво да тренирам за тях вкъщи ?
за сега наблягам на клекове ама нещо друго с което да разнообразя ?
аз ходя на гимнастика и тичам, също съм и на 90дневната от 18.03 насам .. има някаква разлика, казват ми, че съм отслабнала, но искам още ... дано до края на юни да се справя![]()
Хееееей, УСПЕХ НА ВСИЧКИ ПОЖЕЛАВАААААМ !!!!![]()
^лицеви правех, но с голям зор...слаби/меки/ са ми китките и е мнооого трудно, защото много се измятат...не съм видяла нещо положително от тях, имах гадното усещане, че ми се разширяват гръдните мускули и спрях, че нямам нужда наникъде повече...
някой да каже нещо полезно за стягане на ръце в тоя ред на мисли...имам мускул, но и неприятно изглеждаща част освен него, която ме побърква...
единственото нещо, от което съм убедена, че ще има ефект, е прекалено натоварващо за мене, показано ми от трениращ мъж с поне 40-50 кг по-тежък от мене и не мога да направя повече от 2 повторения...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Може ли някой да ми даде линк за сваляне на Инсанити (нещо не мога да намеря без вируси и да е и цялото) :3
http://pirateproxy.net/torrent/6494528/
Сега правя les mills combat, мисля да пробвам и табата
абе, момичета, такива готови серии с клипчета не ви ли омръзват много бързо?
аз започнах да си правя упражнения сама, пускам си музика и започвам: напади напред с гирички с единия крак, после с другия, клекове с гирички, още 2 упражнения за дупе и бедра, за корем, ще вкарам и за ръцете и така + между всички малко кардио (подскоци)
някакви съвети още?
Хайде пък и аз да се разпиша тук :3
Всеки понеделник, сряда и петък правя сто подскока на място (4x25) + около 20-30 минути тренировка за горна или долна част (редувам, единия ден горна, другия - долна)
Вторник и четвъртък правя няколко минутки йога и 20 подскока, като да се раздвижа малко
Събота и неделя почивам.
Правя предимно силови тренировки. Искам да се стегна много яко!
Queen of the Damned
Аз.
Иначе- смятам, че щом си стигнала до момента, в който сама си правиш програма и си преценила какви упражнения да включиш, значи всичко е наред. Може да включиш малко лицеви опори, коремни преси. Съгласна съм за планка- много добро упражнение е. Прави не само обикновен, а и страничен (на мен той ми е любим). Моето мнение е в края на тренировката да започнеш да се разтягаш, за да може мускулите да се разпуснат. Междудругото разтягането до една степен предотвратява и мускулната треска
![]()
Последно редактирано от tonssy : 05-09-2013 на 14:36
И аз.
Queen of the Damned
да, аз между различните упражнения(нападите, клековете и т.н.) правя по 1-2мин. подскоци на въже или други подскоци илиии още други кардио упражнения, които съм виждала, но достатъчно ли е това за малко отслабване?
ами аз преди ядах по 5-6 пъти на ден и то все тесто, пържено и в големи количества и отделно и сладко, чипсове и т.н., сега не съм спряла тези храни напълно, но съм ги намалила доста, старая се и да пия повече вода, защото преди пиех по 1-2 чаши на ден, просто не се сещах
Днес изгледах малко от Инсанити и се изпотих само докато го гледахОпределено не е за хора, които не са тренирали от доста време, или начинаещи. Порових се из нета, и си направих програма с упражнения за ръце, корем, дупе и крака. Притеснява ме само да не прекаля с тренировките за крака, че много бързо ми стават на буци.
И аз днес го пробвах ама не съм доволна (от себе си).
Пак съм изгубила форма,а не е да кажеш да не съм тренирала
повече от 1-2 дена.Ама съм инатче и си продължавам де,нищо,че боли много.
Момичета вие ходите ли на някакъв спорт? Защото аз много искам да се запиша на нещо,
но още не съм решила.
Имам голям мерак за бокс или самбо, но в пустия ми град такива неща няма.
и аз преди имах мерак за бокс
но като знам каква съм разнежена и какви меки кости имам
(счупих си ръката по най-тъпия начин без почти нищо да и правя)
се отказах.![]()