.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 65

Hybrid View

Супер фен Аватара на wiiwa
    Аз вчера пробвах интервалното кардио за 30 мин. То ли е най-ефективно за отслабване ? Коремът ми става по твърд откакто ходя на фитнес, но в бедрата и дупето не виждам разлика, а там искам най-много да отслабна.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    Аз вчера пробвах интервалното кардио за 30 мин. То ли е най-ефективно за отслабване ? Коремът ми става по твърд откакто ходя на фитнес, но в бедрата и дупето не виждам разлика, а там искам най-много да отслабна.
    При мен е точно обратното, в корема нямам ГРАМ промяна, а там най - много искам да изчистя мазнините.

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    При мен е точно обратното, в корема нямам ГРАМ промяна, а там най - много искам да изчистя мазнините.
    Областта в корема се чисти най-трудно... не очаквай да се забелязва промяна за месец-два. С подходяща диета и много кардио се сваля корем. Кофтито е за такива като мен, момчета, че ако искат да свалят корема, ще трябва да отслабнат навсякъде и после отново качване с много тренировки. Ако си като мен и не ти се занимава, да блъскаш в някаква стая с умрели уреди, най-добре се запиши на танци, там се гори страшно много. Или някакво бойно изкуство.

А по темата, аз тренирам именно бойни изкуства - тай чи, винг чун и ескрима.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си