.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 65 от общо 65
    Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Някой беше питал за тренировъчните програми. Сегашната не ми омръзва, защото никога не правя едно и също, ама шреда...
    lmc ми харесват повече от 30дш, защото всеки ден ти е различно упражнение, програмата се променя, с при 30дш 10 дни правех едно и също, бях го научила наизуст и стана скучен. Отделно lmc е по - бойно настроен и това ми харесва повече, въпреки крещенето като дивак на моменти от Дан.
    Наскоро научих, че бягането било голямо удоволствие, нищо че после не можех да си кажа името Винаги съм го свързвала с досадните нормативи, които все не можех да покрия, с натякване, с подигравки. А сега никой не ми крещи, просто чувствам вятъра покрай ушите си <3

Фен Аватара на atm
    Град
    Видин
    Кажете някакви упражнения с гирички правех тези http://dieti.rozali.com/vkyshti/lesn...hki-page5.html но ми омръзнаха

Супер фен Аватара на wiiwa
    Аз вчера пробвах интервалното кардио за 30 мин. То ли е най-ефективно за отслабване ? Коремът ми става по твърд откакто ходя на фитнес, но в бедрата и дупето не виждам разлика, а там искам най-много да отслабна.

Супер фен Аватара на weheartiit
    айде малко да съживя темичката ,не пишете нещо
    http://www.youtube.com/user/FitnessBlender - някой пробвал ли е ,прави ли ги още ?
    аз може би от около седмица правя упр. само от този канал обаче се правят
    толкова повторения,че ми излиза душата

Супер фен Аватара на Runaway11
    правила съм им кик бокса и беше нормало - смисъл измори ме, доста се изпотих, но издържах...сега смятам да им правя и други - на мен ми харесват

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    а така да има повече момичета който спортуват, ние мъжката част ще оцениме труда ви в залата

но също така гледайте да се храните здравословно по-малко, но по-често някъде през 3 часа
    Азис - Хоп [music]

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    Аз вчера пробвах интервалното кардио за 30 мин. То ли е най-ефективно за отслабване ? Коремът ми става по твърд откакто ходя на фитнес, но в бедрата и дупето не виждам разлика, а там искам най-много да отслабна.
    При мен е точно обратното, в корема нямам ГРАМ промяна, а там най - много искам да изчистя мазнините.

Някои може ли да ми каже упражнения за дупе ?

^ клекове

явно всеки където най-много иска да свали му е най-трудно ;д
    аз в коремчето си забелязвам някаква промяна,показват се плочки
    ама в краката нъц

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    ^ клекове
    С клековете се правят мускули на краката.И на мен са ми тооолкова трудни... Just sayin' ..

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    При мен е точно обратното, в корема нямам ГРАМ промяна, а там най - много искам да изчистя мазнините.
    Областта в корема се чисти най-трудно... не очаквай да се забелязва промяна за месец-два. С подходяща диета и много кардио се сваля корем. Кофтито е за такива като мен, момчета, че ако искат да свалят корема, ще трябва да отслабнат навсякъде и после отново качване с много тренировки. Ако си като мен и не ти се занимава, да блъскаш в някаква стая с умрели уреди, най-добре се запиши на танци, там се гори страшно много. Или някакво бойно изкуство.

А по темата, аз тренирам именно бойни изкуства - тай чи, винг чун и ескрима.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Аз тренирам по една програма с движения 6 бойни изкуства, не е сериозна колкото да запишеш наистина бойно изкуство, но ми харесва. За корема не мога да преценя от кое имам нужда повече да го стегна или да сваля мазнините.

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    С клековете се правят мускули на краката.И на мен са ми тооолкова трудни... Just sayin' ..
    клековете са едни от най-добрите упражнения за повдигане на дупето и стягане на бедрата.
    само от тях няма как да направиш мускули особено ако ги правиш със собствено тегло

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Вече чувствам ефект от предизвикателството с клекове, дано не ми се струва.
    В момента си спазвам програмата от лес милс, правя предизвикателството с клекове, упражнения за крака от фитнесбледър и 8 minites abs. Но искам малко промяна и се чудя кое ще е по - добре да почна http://www.beachbody.com/product/fit...s/turbofire.do или insanity?

Аз пък искам да похваля зумбата! Нов спорт е, обаче е доста разпространен в големите градове. Забавно е, натоварва цялото тяло и е перфектен за бързо влизане във форма или сваляне на килограми. Доста е пристрастителен освен всичко!

http://www.youtube.com/watch?v=8HpG0l9cLos !!!
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си