.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Бръснене.. ;х

Момиче съм,9ти клас. Преди 2 години започнах да ходя да ми правят кола маска на ръцете и нямах никакви проблеми. Обаче това лято се обръснах.. И адски много ми драскаха ръцете. ;х Повече не си ги пипнах. Февруари месец пак отидох на кола маска,но така и не облякох къс ръкав. о.0 Сега времето се затопли и всички започнаха да ходят по потници и тениски! Мен ме досрамя да си облека,защото кожата ми е адски бяла,а космите са тъмни и големи. Т.Т Опитах сама да си направя кола маска днес,но не се получи и затова хванах самобръсначката. Сега ръцете ми малко драскат. Ако ги мина с епилатор ще се оправят ли? И как да предотвратя драскането или поне да си направя по-мека кожата?

Защо не ти се получи кола маската?
    И да не би да бръснеш срещу косъма?!
    Момиче ^^

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    За да ги хванеш с епилатора трябва да пораснат малко космите. След седмица някъде може и да можеш, до тогава се примири с положението, не е кой знае какво.
    П.с. Ако си хидратираш кожата на ръцете, тя ще стане по-мека, а не космите.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Добре де, като знаеш, че космите ти са дълги и черни, защо ги бръснеш?!?!Това според мен могат да си го позволят само момичета с тънки светли косми на ръцете. Моите също са черни и не мога да си представя какво чудо ще стане ако ги обръсна. Само кола маска...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си