.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 144
    Абе не знам ама виж ако са братовчеди и не са 1 може . Ама иначе си извратено и ненормално . За мен подобни отношения говорят за някакво умственон изкривяване . И все пак в миналото това е било редовна практика особено в големите династии .

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    е как защоо
    не е нормално да имаш връзка с баща, брат, майка, сестра и там други роднини
    отговора не изисква стотици редове и много обяснения
    просто както каза това са едни стереотипи, които сме ги възприели като закон
    Колко често приемаш неща, само защото така са ти казали?

Не е нормално, щото много хора казват, че не е нормално. Но всъщност, ако задълбае човек, не открива нищо нередно.

Може да е адски трудно да приемеш нещо такова, но ако не се осъмняваме в най-очевидното, никога няма да се поучим. Съмнението е майка на знанието.

Казваш, че отговорът не изисква стотици редове. Дай ми един отговор, колкото и да е дълъг, но да не съдържа в себе си "защото така" или "защото обществото го предполага". Мисля, че всички сме съгласни, че подчинението на стереотипите е пагубно.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    аз обясних защо не се възприема за нормално
    и второ, отдавна това не са стереотипи, а са си закони...
    нещо не можем да се разберем няма значение

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Колко често приемаш неща, само защото така са ти казали?

Не е нормално, щото много хора казват, че не е нормално. Но всъщност, ако задълбае човек, не открива нищо нередно.

Може да е адски трудно да приемеш нещо такова, но ако не се осъмняваме в най-очевидното, никога няма да се поучим. Съмнението е майка на знанието.

Казваш, че отговорът не изисква стотици редове. Дай ми един отговор, колкото и да е дълъг, но да не съдържа в себе си "защото така" или "защото обществото го предполага". Мисля, че всички сме съгласни, че подчинението на стереотипите е пагубно.
    знам абсолютно си прав
    обществото ни ги е наложило и затова не го възприемам
    да едно е примерно, че обществото е казало, че наркотиците са вредни, забранени и тнт
    на някои хора им помагат и на някои места са разрешени
    обаче това с роднините нз нз и аз просто не мога да го възприема и аз не знам как да се аргументирам

Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Абе не знам ама виж ако са братовчеди и не са 1 може . Ама иначе си извратено и ненормално . За мен подобни отношения говорят за някакво умственон изкривяване . И все пак в миналото това е било редовна практика особено в големите династии .
    Имаш първи братовчед в Щатите, за когото никога не си знаела. Отиваш там след години, запознавате се, без да знаете, че сте рода, влюбвате се, жените се и заживявате заедно. 10 години по-късно, щастливо женени, разбираш, че сте първи братовчеди. Какво ще направиш?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Ами не знам честно казано най-вероятно бих останала с този човек достат по либерална настроена съм към любовта между братовчеди .
    Според мен един от основните проблеми на кръвосмешението освен това че е анормално и заклеймявано от църквата .Е от генитична гледна точка защото подобни деца обикновенно са изродчета най-вече ако са родени от братя ,сестри баща .

Ами не знам честно казано най-вероятно бих останала с този човек достат по либерална настроена съм към любовта между братовчеди .
    Според мен един от основните проблеми на кръвосмешението освен това че е анормално и заклеймявано от църквата .Е от генитична гледна точка защото подобни деца обикновенно са изродчета най-вече ако са родени от братя ,сестри баща .
    Осиновяване. Предполага се, че двамата знаят риска и не биха се изгаврили с детето си.

Децата на пушачите също ги грози риск.

Ами да но обикновенно повечето подобни връзки започват на сексуална основа поне според мене .
    И да и за тях има риск и за алкохолиците но вес си мисля,че при кръвосмешението е много по-голям.

Ами да но обикновенно повечето подобни връзки започват на сексуална основа поне според мене .
    Е ще се пазят. Твоята връзка предполагам не й липсва секс, пък все още нямаш дете. Да разделим желанието за секс от желанието за поколение.

А и не всички двойки искат деца. Да кажем, че искам да бъдем бездетна двойка със сестра ми.

Ами да така е прав си но самият факт че изпитваш подобнич увства към брат си или сестра си не е нормален . И мойте братя са много готини ама никога не съм гледала на тях по онзи начин.

Ами да така е прав си но самият факт че изпитваш подобнич увства към брат си или сестра си не е нормален . И мойте братя са много готини ама никога не съм гледала на тях по онзи начин.
    Не разбирам. В смисъл, никой не те задължава да ги харесваш. Но ако ги харесваш, какво трябва да те спира.

За някои хора не е нормален аналния секс или поне не ги кефи и не биха го правили. Това значи ли, че практикуващите го са ненормални?

Не разбирам. В смисъл, никой не те задължава да ги харесваш. Но ако ги харесваш, какво трябва да те спира.

За някои хора не е нормален аналния секс или поне не ги кефи и не биха го правили. Това значи ли, че практикуващите го са ненормални?
    логиката ти е съвсем права, но този случай е отделен

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Всъщност, в изпитването на подобни чувства няма нищо нередно. Нередно е консумирането им, ще ме прощавате за терминологията
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Абе има разлика да не одобряваш нещо като аналният секс и връзката между роднини .

Не я разбирам разликата. Окей, зарежи аналния секс и погледни лесбийките.

Какво е лошото в консумацията, Калпазанке?

Град
    Варна
    Не я разбирам разликата. Окей, зарежи аналния секс и погледни лесбийките.

Какво е лошото в консумацията, Калпазанке?
    Аз не съм Калпазанка

И не използвах думата "лошо", а "нередно", която означава, че не съответства на реда. Редът, който се определя от законите

Аз не съм Калпазанка

И не използвах думата "лошо", а "нередно", която означава, че не съответства на реда. Редът, който се определя от законите
    Опа, соре. Видях, че си ти, ма явно Калпазанка ми е нещо в главата. Калпазанкеее...

Темата цели да оспори както обществената нагласа, така и законовите уредби.

А на мен като цяло са ми интересни фактите защоот големите династии са сключвали брак между роднините за продължаване на поколенията ? Нали ако един крал иам син и той сключи брак с принцеса от друга род нали пак ще се продължи рода ?

Град
    Варна
    Да, обаче докато не внесеш проекто-закон, изменящ Семейния кодекс, това консумиране пак ще си остане "нередно".
    На мен не ми се иска да задълбавам, защото знам, че не търсиш точно мойта гледна точка

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Гледах темата и умувах да пиша, затва Чачо ми е засякъл присъствието в темата.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Варна
    А на мен като цяло са ми интересни фактите защоот големите династии са сключвали брак между роднините за продължаване на поколенията ? Нали ако един крал иам син и той сключи брак с принцеса от друга род нали пак ще се продължи рода ?
    За да запазят имуществото в семейството. Когато и двамата произхождат от една фамилия, няма опасност децата им да разпокъсат имението и богатството.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Гледах темата и умувах да пиша, затва Чачо ми е засякъл присъствието в темата.
    Вие двамата да нямате някаква психическа връзка?

Щото предполага и делене на имущество, мир и т.н. Когато си от "по-имащата" страна, ожениш ли се за някого, може да ти заграби имането. Говорим за бракове по изгода, не по любов.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Чачо, пиле, ето го и повода да засечеш волния ми дух да присъства в темата.
    Имаш първи братовчед в Щатите, за когото никога не си знаела. Отиваш там след години, запознавате се, без да знаете, че сте рода, влюбвате се, жените се и заживявате заедно. 10 години по-късно, щастливо женени, разбираш, че сте първи братовчеди. Какво ще направиш?
    Ще се усети, че са първи братовчеди, когато в поколението лъсне автозомно-рецесивно заболяване.

Ама ти, хитрецо, много хитро си се застраховал в следващите постове с тва осиновяване и пазене.

И на мен ми беше странно, че си засякох ника, без да съм писала, ама явно... истината е някъде там и Скъли ще я разкрие.

Когато си от "по-имащата" страна, ожениш ли се за някого, може да ти заграби имането.
    Я ела го кажи тва и в раздел Секс, че се боря с вятърни мелници.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Пращаме си ментални факсове.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си