- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За или против кръвосмешението?
Абе не знам ама виж ако са братовчеди и не са 1 може . Ама иначе си извратено и ненормално . За мен подобни отношения говорят за някакво умственон изкривяване . И все пак в миналото това е било редовна практика особено в големите династии .
Колко често приемаш неща, само защото така са ти казали?
Не е нормално, щото много хора казват, че не е нормално. Но всъщност, ако задълбае човек, не открива нищо нередно.
Може да е адски трудно да приемеш нещо такова, но ако не се осъмняваме в най-очевидното, никога няма да се поучим. Съмнението е майка на знанието.
Казваш, че отговорът не изисква стотици редове. Дай ми един отговор, колкото и да е дълъг, но да не съдържа в себе си "защото така" или "защото обществото го предполага". Мисля, че всички сме съгласни, че подчинението на стереотипите е пагубно.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
знам абсолютно си прав
обществото ни ги е наложило и затова не го възприемам
да едно е примерно, че обществото е казало, че наркотиците са вредни, забранени и тнт
на някои хора им помагат и на някои места са разрешени
обаче това с роднините нз нз и аз просто не мога да го възприема и аз не знам как да се аргументирам![]()
Имаш първи братовчед в Щатите, за когото никога не си знаела. Отиваш там след години, запознавате се, без да знаете, че сте рода, влюбвате се, жените се и заживявате заедно. 10 години по-късно, щастливо женени, разбираш, че сте първи братовчеди. Какво ще направиш?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ами не знам честно казано най-вероятно бих останала с този човек достат по либерална настроена съм към любовта между братовчеди .
Според мен един от основните проблеми на кръвосмешението освен това че е анормално и заклеймявано от църквата .Е от генитична гледна точка защото подобни деца обикновенно са изродчета най-вече ако са родени от братя ,сестри баща .
Ами да но обикновенно повечето подобни връзки започват на сексуална основа поне според мене .
И да и за тях има риск и за алкохолиците но вес си мисля,че при кръвосмешението е много по-голям.
Ами да така е прав си но самият факт че изпитваш подобнич увства към брат си или сестра си не е нормален . И мойте братя са много готини ама никога не съм гледала на тях по онзи начин.
Всъщност, в изпитването на подобни чувства няма нищо нередно. Нередно е консумирането им, ще ме прощавате за терминологията![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Абе има разлика да не одобряваш нещо като аналният секс и връзката между роднини .
Не я разбирам разликата. Окей, зарежи аналния секс и погледни лесбийките.
Какво е лошото в консумацията, Калпазанке?
А на мен като цяло са ми интересни фактите защоот големите династии са сключвали брак между роднините за продължаване на поколенията ? Нали ако един крал иам син и той сключи брак с принцеса от друга род нали пак ще се продължи рода ?
Да, обаче докато не внесеш проекто-закон, изменящ Семейния кодекс, това консумиране пак ще си остане "нередно".
На мен не ми се иска да задълбавам, защото знам, че не търсиш точно мойта гледна точка![]()
Гледах темата и умувах да пиша, затва Чачо ми е засякъл присъствието в темата.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Чачо, пиле, ето го и повода да засечеш волния ми дух да присъства в темата.
Ще се усети, че са първи братовчеди, когато в поколението лъсне автозомно-рецесивно заболяване.
Ама ти, хитрецо, много хитро си се застраховал в следващите постове с тва осиновяване и пазене.
И на мен ми беше странно, че си засякох ника, без да съм писала, ама явно... истината е някъде там и Скъли ще я разкрие.
Я ела го кажи тва и в раздел Секс, че се боря с вятърни мелници.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!