- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За или против кръвосмешението?
Интересна би била такава дискусия, ама до момента виждам само "гнусно ми е, не го възприемам", пък защо... никой не знае![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
По принцип съм твърдо против. Така съм възпитана.. Така е общовъзприето.. Но ако можем да вярваме на глупавите разни религии и т.н., всички ние сме братя и сестри и кръвосмешението по тази логика е незизбежно. ;дд
как ще е нормално бе,вие болни ли сте ? има 7 милиарда хора във света защо точно с своя братовчед/братовчедка трябва да тръгнеш ? а и освен това ако се оженят недай си боже и имат деца те ще са с увреждания,ама тва ае друг въпрос
Против съм за брат със сестра.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Колко често приемаш неща, само защото така са ти казали?
Не е нормално, щото много хора казват, че не е нормално. Но всъщност, ако задълбае човек, не открива нищо нередно.
Може да е адски трудно да приемеш нещо такова, но ако не се осъмняваме в най-очевидното, никога няма да се поучим. Съмнението е майка на знанието.
Казваш, че отговорът не изисква стотици редове. Дай ми един отговор, колкото и да е дълъг, но да не съдържа в себе си "защото така" или "защото обществото го предполага". Мисля, че всички сме съгласни, че подчинението на стереотипите е пагубно.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.