немах нерви да чета всички словоизлияние...сореим
Ми...да си кажа и аз. По принцип имам резерви , все пак от биологична гледна точка от такава връзка могат да се пръкнат малки ,сладки , кривогледи, еднокраки изродчета, но... самото отношение към фамилията би ми било странно. Има го момента , в който всички ще те сочат с пръст, затова че чукаш братовчед си , брат си ...кръвен роднина ,какъвто и да е, просто защото сте от едно котило. Вярно е,че пред средновековието,както и Рокфелерови са го правили , за да държат богатството е семейството си.
Тези порядки не са просто морални, животинките,които се онождат и са кръвни роднини са изключения от правилото. Та , не ми е странно просто ,защото мама и тати са ме инструктирали да не барам фастъчетата на роднините, а защото е нещо извън нормалните биологически среди.

Тук идва и въпроса за гейовете и лесбиките , тъй като при тях няма как да се получи поколение, не ми пука толкова. Щом се обичат хората нек' се вземат. Не мисля ,че е двоен стандарт.

И в заключение на обърканата ми мисъл: Ако нямат намерения да си правят генномодифицирани бебоци , да живеят дълго и щастливо 50 годисни/аре...възможно е/ и не им пука от хорското мнение, коя съм аз да кажа,че брат не може да чука сестра си?!?!?
Мех.
Винаги съм знаела,че съм чалната.