Църковна магия за раздяла..Моля ви,кажете си мнението по въпроса!
Здравейте!От известно време се интересувам от магии за раздяла...Не съм вещица,сатанистка или нещо подобно,досега не съм се занимавала с магии и съм вярваща.Нямам познати,които да са вещи в тези неща,затова единствената информация,която намирам е в гугъл.Почти навсякъде магията за раздяла е назована като черна магия,а извършването на ритуала-като грях,който се връща...Не желая да причиня нито смърт,нито болести,нито нещо друго,просто ми се налага да направя магия за раздяла.Натъкнах се на Църковна магия,което ми изглежда най-добрия вариант,никъде не пише да е черна магия и в нея се молиш на Господ,не на някой сатанистки идол или някоя зла сила...
При намаляваща луна.
Чете се 40 пъти над бельото на някой от двойката чиято раздяла се цели. Може да бъде четено и над вода, с която се пръска семейното ложе.
Благослови Господи, всяка моя дума.
Звезда във висините, земя в низините,
Както те не се срещат, редом не стоят,
Не говорят, не беседват,
На една маса не стоят,
Нито заедно пият и ядат,
Потомство не създават,
Така и ( името ) и ( името )
Заедно да не седят, да не пият и ядат,
Деца свои на света Божий да не дадат,
Все като куче и котка,
по между си да са.
Думите ми са силни в утринта зариста,
През деня светъл, във вечерта здрачна,
И през нощта тъмна,
през всички часове на деня и нощта,
и всяка минута.
Амин казвам, зааминвам!
Няма край на словото ми,
нито отговор, нито заклинание изменящо.
Всичко е така, както е казано.
И така ще бъде в името на Отца и Сина и Св. Дух.
Амин!
А вие какво мислите за тази магия?Някой знае ли дали наиситна не е черна,защото не ми се иска да изплозвам черни магии и дали ще ми се върне?
ПС:Знам,че много хора ще ме оплюят за това,не мога и да ги съдя,знам,че това,което замислям не е похвално,но ситуацията наистина изисква тези мерки...Ако може без хейт,просто да си кажете мнението.Благодаря много предварително!