.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тя е в чужбина

Здравейте,

преди година се запознах с едно момиче, с което работихме заедно около един месец. После тя замина да учи в чужбина и сега е там. Поддържаме връзка по фейс-а от време на време. Аз съм на 24, в едно поприще се развиваме, тя е с 1 година по-голяма от мен. Напоследък осъзнах, че тя е момичето, което ме разбира, защото съм странен характер и ми е трудно общуването с хора. Тя ми допада, а мисля, че и аз на нея. Много е интелигентна и внимателна. Какво бихте ме посъветвали да й напиша или да й кажа като се чуем, как да й кажа, че искам да сме заедно. Проблемът е, че тя като е в чужбина, едва ли ще дойде заради мен да живее в България, понеже там условията са й много по-добри от тук. Какво смятате? Мерси за отделеното време!

Супер фен Аватара на gabi_94
    Пич, чак в чужбина...Пък и нямате и не сте имали връзка... Не, че нещо, ама едва ли ще се получи. Тя вероятно гради живота си там - големи хора сте. Може като се видите лично ако си сигурен да и обясниш за чувствата си, но не влагай големи надежди, че ще се получи. Още повече, че общуването в интернет няма нищо общо с личното общуване. Хората не винаги са такива, за каквито се представят. Може би просто ти е самотно и тя в момента е единственият човек, който те разбира, но това не значи, че няма да срещнеш друг такъв. Не бъркай онлайн приятелството с любов...
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Сега ще се изпишат 100 поста, че от разстояние е невъзможно. Аз ще ти кажа, че е възможно, но че не е за всеки и трябва желязна и калена психика за да издържиш. Ако нямаш такава, може и да я придобиеш с времето.

Ако смяташ, че искаш да си с нея, точно с нея, и не се виждаш с никоя друга която познаваш в момента, започни връзка с нея.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly Виж мнението
    Сега ще се изпишат 100 поста, че от разстояние е невъзможно. Аз ще ти кажа, че е възможно, но че не е за всеки и трябва желязна и калена психика за да издържиш. Ако нямаш такава, може и да я придобиеш с времето.

Ако смяташ, че искаш да си с нея, точно с нея, и не се виждаш с никоя друга която познаваш в момента, започни връзка с нея.
    Не мисля, че може да бъде казано по-добре.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен
    еми ти отиди при нея .. що трябва тя да се връща

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Май е време да емигрираш...

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от xvd Виж мнението
    едва ли ще дойде заради мен да живее в България, понеже там условията са й много по-добри от тук. Какво смятате?
    Смятам, че щом й е по-добре там, не си струва да се връща заради тъпкач, лол
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове