- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На кръстопът
Здравейте драги потребители,
Имам приятелка, от 4 месеца сме заедно. От скоро тя започна ревнува от всичко случващо се около мен. По някакъв начин се опитва да ме "обладае" за да не се притеснява, че няма да й изневеря, или поне аз така си го обяснявам. Караме се за всичко, тя ревнува от всичко. Лошото е, че тази ревност убива чувствата ми. Когато излизахме в миналото срещите ни бяха изпълнени с моменти на щастие - по цял ден смях и закачки. В момента поне 2/3 от всяка една среща преминава в мълчание, защото тя все се сърди за нещо. Какво бихте направили в такава ситуация? Аз й дадох 5 дни, в които може да "помисли" върху връзката ни и после да проведе с мен някакъв.. разговор.
Чувствам се задушен - искам да имам връзка, която ме кара да се чувствам свободен и щастлив, а не да съм "заключен" с дадено момиче, за да може "тя е да е спокойна, че съм с нея"!
Последно редактирано от leile1914 : 04-26-2013 на 16:53 Причина: твърде дълго, съкращавам
Според мен си постъпил правилно. Не ми се е случвало чак толкова ревниво гадже да имам, но хипотетично, ако имах и с разговори не постигнех ефект, може би щях да постъпя като теб.
Дадох и 5 дни да помисли над връзката ни и после да проведем някакъв разговор. Да, за мен тя значи много, но ако ми няма доверие защо тогава е с мен?
Тя е момичето за мен, пасваме си, и трудно ще намеря подобно момиче, но ... ако прекараш един цял месец в кавги какво друго остава.. ако тя не може да те разбере?
Намери си друга, не си заслужава да си губиш времето с човек като нея.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Запитай се би ли се оженил за нея, ако се държи по същия начин и отговорът ще се появи. Ако положението те устройва, остани с нея.
моторен фен , защо си губиш времето да пишеш в теми............без мотори ?
причината може да е ниско самочувствие на момичето , може да е липса на доверие породенo от теб самия , или може да е просто ..........странна изразена форма на лоялност
според мен тя трябва да те заебе , за добро![]()
Говори с нея, както го споделяш тук. Кажи й, че ревността убива чувствата ти, припомни й колко щастливи сте били и се надявай да го осъзнае и да се оправят нещата.![]()
Ти що не вземеш да се изнесеш доброволно? И без тва говориш само няк'ви тъпотии тука.
Тя трябва да заебе него??? От какъв зор бе? Сигурно, защото се стреми да й угажда, че да не ревнува от всяка муха? А моля ти се, порасни малко и тогава се обяснявай.
Авторе, ужасно трудно е да имаш такава връзка. Не просто е задушаващо, направо е убиващо.
Мислиш ли, че тя ще успее да спре това си държание?
Защото ревността не се спира толкова лесно, а причината май само тя си я знае.
Виж какво ще стане след срока, който си й дал.
Но според мен е загубена кауза от сега.
Overly attached girlfriend... Това, което си направил е доста разумно. Ако след разговора нещата не се променят, по-добре продължавай напред. Иначе си е чиста загуба на време и допълнителни нерви, независимо от всичко останало.
Why Should I?
Най-добрия начин за решаване на проблеми - ДИРЕКТНИЯТ!
Да се застрелям? Не, мерси, много работа изисква.
Жени? Какъв комплимент.
А ти к'во си? Недорасляк? Няк'ъв имащ се за много нещо? Я вземи изчезни и не ми говори, че ако те обидя ще ме съдят, че съм малтретирала малолетен.
И тарифата ми не можеш да си я позволиш.
Още повече, че съм сигурна, че малкия ти постоянно спинка, така че ако обичаш.
Дали ще я заслужа.
Брей, баровец бе.
Че и устато бе.
Слабо ме интересува дали си малолетен, интелектът ти е колкото на 13 годишна общинска щерка, която има акне и пуберските хормони я тресат.
И как реши, че живея в Македония? София в Македония ли е? Т'ва е мноооооого интересна информация, ще трябва да си го запиша.
А ти що не вземеш да измислиш нещо по-оригинално, малкият?
Последно редактирано от Wednesday666 : 04-27-2013 на 11:43
Въпросът е дали си ѝ давал повод да ти няма доверие ?
Ако не си, попитай я в прав текст, защо се държи така. Ако не се спре, бий ѝ шута и адио рио
Ако си ѝ давал, ще трябва да изградиш доверието наново (което не винаги е възможно)![]()
аз също съм супер ревнива,но не мога да разбера държанието и.... и аз съм супер ревнива,сърдила съм се,но в никакъв случай не си ограничавам приятеля,напротив - даже гледам да има повече свободно време и да прави неговите си работи щото и от 1 месец да сте заедно ако сте лепнати един за друг омръзва ... хубаво си направил.. проведи един хубав и дълъг разговор,кажи и какво искаш и я убеди,че си с нея и повече свобода по-скоро ще помогне на връзката ви отколкото обратното .. кажи и',че щом си с нея значи има за какво,но това не означава да отрежеш контактите си с всичко що е женско и да зарежеш заниманията си само и само да си с нея .. кажи и че цупенето и изобщо не помага и че до някъде я разбираш ама тя прекалява... абе обясни и всичко,което написа тук ... това е ако наистина не си и давал поводи за ревност.. ако си и давал и е малко по-ревнива държанието и е оправдано.......
уенди , добре ме характеризира , всъщност всички от нещата са верни , имаш поглед върху светаустат съм но за баровеца не бих се определил точно така но щом се кефиш на думата ще оставя да ме наричаш така
и още един въпрос , как така слабо почна да те интересува дали съм малолетен , уж в началото беше убедена пък сега.....усещам нотка на колебливостдали съм само аз не знам но ми направи впечатление как щателно ми отговаряш , че даже и шрифта си накланяш. тва накланяне специално за мен ли е , т.е. накланяш се към мен от интерес ?
![]()
Усещаш нотка на колебливост? Аз пък усещам нотка на неинформираност.
Щателно ти отговарям, защото лигльовци като теб ме дразнят достатъчно, че да си правя труда да пиша.
И не се имай за толкова специален, накланям си шрифта шот на мен така ми харесва, не защото си хванал Господ за шлифера.
Wednesday666 защо се заниваш с този ?? от килимотри си личи , че не е много в ред .
По темата-Преди направиш каквото и да е поговори с нея обаче наистина сериозно „
Wait a second..
You can continue now with the drama
По темата: авторе, ако не си и дал повод за ревност, не си виновен и държанието и е безпочвено.
Обаче ако си и дал такъв повод, това вече е друга бира и сам си си виновен.![]()
Последно редактирано от AnarchyBoy : 04-27-2013 на 09:48
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Ти пък шш' ми каИш![]()
Какоооо.![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Собственическо чувство. Сменяй!
What if perception is deception , уенди ? едно голямо What if..........
и тъй като средата в която винаги съм бил заобиколен е била враждебна и никога няма да спре да бъде , агресията ти към мен те прави специална , няма нищо по хубаво от момиче с характер и агресивна природа. уважавам , и предпочитам откровението ти и всичко което посочи , пред лицемерието на тези решили да замълчат или да ме поласкаят![]()