.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Hybrid View

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Намери си друга, не си заслужава да си губиш времето с човек като нея.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    Намери си друга, не си заслужава да си губиш времето с човек като нея.
    моторен фен , защо си губиш времето да пишеш в теми............без мотори ?

причината може да е ниско самочувствие на момичето , може да е липса на доверие породенo от теб самия , или може да е просто ..........странна изразена форма на лоялност

според мен тя трябва да те заебе , за добро

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от nosferatu23 Виж мнението

причината може да е ниско самочувствие на момичето , може да е липса на доверие породенo от теб самия , или може да е просто ..........странна изразена форма на лоялност

вампирен фен , защо си губиш времето да пишеш в теми................без Едуард и Джейкъб ?
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на Wednesday666

Ти що не вземеш да се изнесеш доброволно? И без тва говориш само няк'ви тъпотии тука.
    Тя трябва да заебе него??? От какъв зор бе? Сигурно, защото се стреми да й угажда, че да не ревнува от всяка муха? А моля ти се, порасни малко и тогава се обяснявай.

Авторе, ужасно трудно е да имаш такава връзка. Не просто е задушаващо, направо е убиващо.
    Мислиш ли, че тя ще успее да спре това си държание?
    Защото ревността не се спира толкова лесно, а причината май само тя си я знае.
    Виж какво ще стане след срока, който си й дал.
    Но според мен е загубена кауза от сега.

Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Ти що не вземеш да се изнесеш доброволно? И без тва говориш само няк'ви тъпотии тука.
    Тя трябва да заебе него??? От какъв зор бе? Сигурно, защото се стреми да й угажда, че да не ревнува от всяка муха? А моля ти се, порасни малко и тогава се обяснявай.
    а ти що не вземеш да се застреляш доброволно? от жени критика не приемам, нито пък команди

п.с. каква ти е тарифата за час ?

а ти що не вземеш да се застреляш доброволно? от жени критика не приемам, нито пък команди

п.с. каква ти е тарифата за час ?
    Да се застрелям? Не, мерси, много работа изисква.
    Жени? Какъв комплимент.
    А ти к'во си? Недорасляк? Няк'ъв имащ се за много нещо? Я вземи изчезни и не ми говори, че ако те обидя ще ме съдят, че съм малтретирала малолетен.
    И тарифата ми не можеш да си я позволиш.
    Още повече, че съм сигурна, че малкия ти постоянно спинка, така че ако обичаш .

Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Да се застрелям? Не, мерси, много работа изисква.
    Жени? Какъв комплимент.
    А ти к'во си? Недорасляк? Няк'ъв имащ се за много нещо? Я вземи изчезни и не ми говори, че ако те обидя ще ме съдят, че съм малтретирала малолетен.
    И тарифата ми не можеш да си я позволиш.
    Още повече, че съм сигурна, че малкия ти постоянно спинка, така че ако обичаш .
    със сигурност мога да си позволя тарифата ти , друг е въпроса дали ще си я заслужиш

с щастие бих ти показал колко съм малолетен за жалост живееш чак в македония и няма да се получи.успех. ако е трудно да се застреляш , обеси се на полюлея в хола ти

със сигурност мога да си позволя тарифата ти , друг е въпроса дали ще си я заслужиш

с щастие бих ти показал колко съм малолетен за жалост живееш чак в македония и няма да се получи.успех. ако е трудно да се застреляш , обеси се на полюлея в хола ти
    Дали ще я заслужа.
    Брей, баровец бе.
    Че и устато бе.
    Слабо ме интересува дали си малолетен, интелектът ти е колкото на 13 годишна общинска щерка, която има акне и пуберските хормони я тресат.
    И как реши, че живея в Македония? София в Македония ли е? Т'ва е мноооооого интересна информация, ще трябва да си го запиша.
    А ти що не вземеш да измислиш нещо по-оригинално, малкият?
    Последно редактирано от Wednesday666 : 04-27-2013 на 11:43

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си