.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Hybrid View

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Дали ще я заслужа.
    Брей, баровец бе.
    Че и устато бе.
    Слабо ме интересува дали си малолетен, интелекта ти е колкото на 13 годишна общинска щерка, която има акне и пуберските хормони я тресат.
    И как реши, че живея в Македония? София в Македония ли е? Т'ва е мноооооого интересна информация, ще трябва да си го запиша.
    А ти що не вземеш да измислиш нещо по-оригинално, малкия?
    уенди , добре ме характеризира , всъщност всички от нещата са верни , имаш поглед върху света устат съм но за баровеца не бих се определил точно така но щом се кефиш на думата ще оставя да ме наричаш така

и още един въпрос , как така слабо почна да те интересува дали съм малолетен , уж в началото беше убедена пък сега.....усещам нотка на колебливост дали съм само аз не знам но ми направи впечатление как щателно ми отговаряш , че даже и шрифта си накланяш. тва накланяне специално за мен ли е , т.е. накланяш се към мен от интерес ?

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от nosferatu23 Виж мнението
    уенди , добре ме характеризира , всъщност всички от нещата са верни , имаш поглед върху света устат съм но за баровеца не бих се определил точно така но щом се кефиш на думата ще оставя да ме наричаш така

и още един въпрос , как така слабо почна да те интересува дали съм малолетен , уж в началото беше убедена пък сега.....усещам нотка на колебливост дали съм само аз не знам но ми направи впечатление как щателно ми отговаряш , че даже и шрифта си накланяш. тва накланяне специално за мен ли е , т.е. накланяш се към мен от интерес ?
    Усещаш нотка на колебливост? Аз пък усещам нотка на неинформираност.
    Щателно ти отговарям, защото лигльовци като теб ме дразнят достатъчно, че да си правя труда да пиша.
    И не се имай за толкова специален, накланям си шрифта шот на мен така ми харесва, не защото си хванал Господ за шлифера.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си