.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Hybrid View

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Щот простотията на хлапетата ме изнервя.
    И като ще ме пита ква ми е тарифата, поне да взема да му отговоря.

Усещаш нотка на колебливост? Аз пък усещам нотка на неинформираност.
    Щателно ти отговарям, защото лигльовци като теб ме дразнят достатъчно, че да си правя труда да пиша.
    И не се имай за толкова специален, накланям си шрифта шот на мен така ми харесва, не защото си хванал Господ за шлифера.
    What if perception is deception , уенди ? едно голямо What if..........

и тъй като средата в която винаги съм бил заобиколен е била враждебна и никога няма да спре да бъде , агресията ти към мен те прави специална , няма нищо по хубаво от момиче с характер и агресивна природа. уважавам , и предпочитам откровението ти и всичко което посочи , пред лицемерието на тези решили да замълчат или да ме поласкаят

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от nosferatu23 Виж мнението
    What if perception is deception , уенди ? едно голямо What if..........

и тъй като средата в която винаги съм бил заобиколен е била враждебна и никога няма да спре да бъде , агресията ти към мен те прави специална , няма нищо по хубаво от момиче с характер и агресивна природа. уважавам , и предпочитам откровението ти и всичко което посочи , пред лицемерието на тези решили да замълчат или да ме поласкаят
    Аз враждебна? Ти сериозно ли?
    Ти си този, който започна с тарифи и т.н., което е изключително плосък опит за обида, въпреки това се подразних.
    Както и да е, ако имаш нещо да добавиш - ЛС, стига сме спамили в темата.

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Аз враждебна? Ти сериозно ли?
    Ти си този, който започна с тарифи и т.н., което е изключително плосък опит за обида, въпреки това се подразних.
    Както и да е, ако имаш нещо да добавиш - ЛС, стига сме спамили в темата.
    моля нека да се приеме извинението ми , като всеки човек допускам грешки , трябва да ме е подвела предизвикателната снимка на профила ти все пак..........не може никой да ме вини , какво друго би си помислил всеки мъж и като мъж с директен характер , понякога обиждам останалите несъзнателно с резките си заключения

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си