- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да я поканя на бала??
ОК има едно момиче от часовете ми по език в даскало което много ми харесва.Започнахме да си говорим миналия ноември.И 2мата сме фотографи и искаме да кандидатстваме това.И ето така се запознахем. Тя разбра че ходя на курсове по фото и благодарени на мен се записа на тях. И така и 2мата сме 12 ти клас и бала иде.Идеята ми е да я поканя но има няколко проблема. Да кажем че преди няколко месеца(февруари) бях на купон и поразказах за нея и там стана лошото.Един приятел беше пийнал и и написа СМС през телефона ми че искам да бъда с нея.Тя каза че неиска.Няколко дена по-късно и обясних че не съм го писал и тя каза че разбира но тя си е СРАМЕЖЛИВКА и леко е панирана оттогава.В крайна сметка сме си приятели и тя така иска да е. И сега да си дойдем на думата.
Искам да я поканя на абитуриентския ни бал след месец и да ми е дама.Почти съм сигурен че някой друг не я е поканил вече.И така тъй като е срамежлива не съм сигурен кой е най-добрият начин да я поканя.Тъй като тя си е досра артистично маце искам да я поканя по по-особен начин така че да види че съм се постарал и не ми е просто приумица да ми е дама на бала.Ето единия начин по който искам да я поканя(http://www.flickr.com/photos/8911286...eam)демек да и покажа това или пък ще е най-добре просто да я питам по най-простия начин.Ако може да ми дадете идей ще съм много благодарен.
Оо, много сладко, обаче когато някой се старае да прави нещо за мен, за да ми привлече вниманието, по-скоро го отписвам, от колкото да го захаресвам.
И други момичета нека да споделят как е при тях.
А това с дамата на бала не е ли твърде старомодно-романтично, вече не са на мода тези неща и може да й прозвучат смешно.
Защо просто не пробвате да поизлизате навън и да правите весели неща, пък междувременно да се разберете за бала.
-- Защото тя може да не те приема все още като нещо повече от приятел/познат и като й изтърсиш нещо романтично, може да се стресне и да се отдръпне от теб.
Не е ли по-добре първо да се поопознаете още по-добре до степен, в която да я поканиш на бала, няма да е нещо странно, необичайно, ами да е подразбиращо се?
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ами просто я покани на бала, няма от какво да се панира толкова тя. Може да е срамежлива, но не вярвам да не се съгласи.
Земи просто я викни на бала и стига си се правил на гей
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick