.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Караме се за глупости!

Така,незнам дали сте чели една моя предна тема за едно момче дето уж бяхме приятели,но аз го харесвах,а той някви объркани сигнали ми пращаше и такаа...така или инъче нищо не му казах за това,което изпитвам и то харесването си изгуби леко магията...сега ми е само приятел..мисля..И такаа от скоро започнахме да се караме за всякви тъпотии...Е не са чак тъпотии,всъщност са си съвсем сериозни неща,но ми писна да се карам с него и ми писна винаги аз да излизам виновна и аз да се извинявам!Той се държи като 5-годишно лапе и как очаква после да не се сърдя?!Освен това си променя по-бързо настроенията и от мене ;DD ама сериозно...в един момент се държи така все едно сме супер близки,а в друг се държи все едно съм му безразлична и не ме познава..В един момент иска да ме опознае,а после ми наговорва куп глупости и ми се прави на интересен..ама това е само онлайн,а инъче на живо не смее и да ме погледне в очите и седи на 5 метра от мене все едно ще го ухапя (А аз няма,кълна се ;DD )..да не би да го е срам или...?Леле той е по-объркан и от мене,а аз съм много объркано тинейджърче..;DD

Banned Мега фен
    бягай далече от такива хора..... щом се карате значи има как да проведете един разговор... питай го как мисли да се държи,обясни му,че поведението на момиченце в цикъл е супер отблъскващо и че ако не спре по-добре да не сте приятели и толкова ....... ако не стане - махаш се......... аз с моя най добър приятел съм се карала точно 2 пъти супер сериозно и по принцип си помагаме вместо да се караме ( гаджетата ни са достатъчни за тая работа )

Казваш да бягам от него ама не знам защо нещо в него много ме привлича,все едно си играе с мозъка ми и аз просто не мога да го оставя...не знам какво ми има...вече уж не го харесвам ама просто....защо ми го причиняваа??Ъгххх....
    хах инъче мерси за мнението!

Banned Мега фен
    ^ можеш можеш .. точно щото се дърпа ти е интересно.. бас ловя,че ако спре бързо ще ти стане безинтересен... махай се от такива хора

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Я си спри да се занимаваш с него.
    Не му вдигай егото, извинявайки му се за щяло и нещяло, най-вече за нещяло.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си