.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Вече омръзна ми от поведението му

Момчето в което съм влюбена се държи доста странно.Когато сме в училище все едно не ме познава,когато има някой около нас също.Когато сме някъде без много хора наоколо е по-мил ,по-дружелюбен ,усмихва ми се говори ми ,гледа ме някак сладко.Не го разбирам обаче днес пак се скарахме защото аз го питам нещо сериозно а той ми се хили насреща гледайки едно момиче което правеше някви тъпи физиономии зад мен.Абе и аз не знам защо се занимавам с него на 16 сме.Мисля пак да поговоря с него и или да го пратя подяволите или да го целуна за да се опомни малко

Голям фен Аватара на nosferatu23
    най вероятно смята че си буца , или грозна, и затова се прави че не те познава , да не му се смеят.
    сорри

Може да те харесва но просто ако си по задръстена или да си по затворена той иска да не се разчува че сте гаджета.

Вероятно е по-срамежлив и не може да се държи нормално с теб когато сте сред хората, + това подобно държание си е напълно обичайно за едно момче на 16 годишна възраст. И аз съм минавал през подобно нещо и съм се държал така. Вместо да го режеш и да си търсиш някой по-печен излезте някъде заедно и му обясни как стоя нещата, вместо да се чудиш какво се случва.

Не иска сериозна връзка, защото го е страх от това да ви видят заедно (обяснява защо е отдръпнат, когато сте с други хора наоколо). Т.е. вариантите са:
    а) Не го привличаш.
    б) Харесва друга.
    в) "а)" И "б)".
    Милото държание си го обяснявам с това, че иска да прави секс с теб, но без никой да разбира. Най-много ще го нараниш, ако го целунеш и разкажеш на всички.
    P.S. В случай че, греша и излезе, че те харесва няма да има проблем и ще тръгнете.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Срам го е, но би те ебал.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Цитирай Първоначално написано от stafbul Виж мнението
    Може да те харесва но просто ако си по задръстена или да си по затворена той иска да не се разчува че сте гаджета.
    и аз мисля така

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Задръстена? Seriously?
    Все едно слушам деца на 14-15.

Аз си мисля, че просто е по-срамежлив.
    Дръпни го да поговорите настрани сами двамата и ако не се промени - шута и айде.

Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Задръстена? Seriously?
    Все едно слушам деца на 14-15.

Аз си мисля, че просто е по-срамежлив.
    Дръпни го да поговорите настрани сами двамата и ако не се промени - шута и айде.
    Съгласна съм с теб.Но имам чуства към него и това се опитвам да не се ядосвам и да се опитам спокойно да разбера какво иска и какво чуства.И не искам да се карам с него -напротив като стане и се скараме после се чуствам зле.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    Срам го е, но би те ебал.
    грубо,но това е единия вариант

другото е - лапешка работа - не знае какво иска и си играе с теб.. по принцип недораслите момченца имат такова държание,но това зависи от теб - дали ще му позволиш да се държи така с теб

Може пък да не си толкова красива в лице ама да си яка надолу

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Може пък изобщо да не те харесва, обаче ти да си се вкарала в тоя филм?

Като пораснете ще ви мине.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на 102
    "Вече омръзна ми от поведението му".. АХАХ !... ми "го малко притисни, бе".....

Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Може пък изобщо да не те харесва, обаче ти да си се вкарала в тоя филм?
    Ако не я харесва изобщо и не му се занимава с нея да и го е казал.Според мен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си