- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Свикнала да е без мен ..
Ако гаджето ви каже, че свиква да без вас, каква ще бъде реакцията ви?
Пускам тая тема, защото наскоро гаджето ми го каза това.
И под ,,свиква,, имам предвид, че донякъде и е безразлично дали е с мен или не ..
Тегли и една майна, особено ако имаш чувства към нея, както ти го е казала, не трябва да се замисляш въобще.
Не знам, не мисля, че вече държи на теб, понякога думите нараняват много повече, от колкото хората си мислят.
Човек, който казва такова нещо, не те заслужава.![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Много я обичам .. и тя така казва, но нещо.. мисля да я режа ма не ми е много лесно ;x
Това ясно, самият факт, че тези думи са те наранили показва, че държиш на нея.
Понякога живота е гаден, к'во да се прави, режеш и продължаваш. Няма да е толкова тежко, колкото си мислиш.![]()
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Случайно да е примрънквала, че не й обръщаш достатъчно внимание? Един вид манипулациика като "Не си постоянно наоколо и вече свиквам с отсъствието ти".
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Не мисля, че тук това е проблема, да свикнеш да бъдеш без някой, особено след дълга връзка, не е хубаво.
И нормално мислещ човек не би изтропал подобна простотия.
Тя ако си е търсила внимание, женската логика цЪка постоянно, ще си намери начин, да му покаже, че и липсва внимание![]()
Dr. Gregory House
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
^ И аз това си помислих, не толкова, че и е все едно дали е с теб или без теб, а че не и обръщаш достатъчно внимание и вече е свикнала на това.
Според мен щом го е казала, значи има за какво. Ти явно не й обръщаш внимание и не се виждате толкова често, щом е свикнала да те няма. Ако се виждате постоянно, няма как да свикне да те няма, защото те има. :Д
nigga stole my bike
Зависи от човека и ситуацията, и от това под какъв контекст го е казала, но аз останах с впечатлението, че го е казала по време на скандал, когато си изпускаме, онези малки нещица, които събираме дълго време. Тоест тя си го мисли, но не му го е казвала, докато не я е нервирал достатъчно, че да му каже, точно какво мисли за него. Понякога пък в яростта, казваме неща, който не мислим, което е объркващо, както за човека срещу нас, така и за самите нас.
Бе жени, Go figure..
Dr. Gregory House
С по груб език - да!
Казва ти такива думи и ти си пред някаква дилема?! Думите "Обичам те" и сълзите си ги раздават като топъл хляб вече. Теглиш чертата и край. Ще се кахъриш известно време (явно твоите чувства са истински, т.е. ти си прее*ания) и ще ти мине.
Schhh! Hear the silence...
Добре де, сигурен ли си, че не е "свикнала" в хубавия смисълАз като свикна с някого, значи много държа на него..Иначе, ако е в лошия смисъл е време да и биеш шута
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Тя е "Свикнала" да бъде "БЕЗ" него, това не е много хубаво според мен..![]()
Абсолютно, съм съгласен с теб, дори и да го мисли, няма право да го казва това, дори и вече да не държи на него, загубила му е времето, ако иска да се разделят, да му го каже поне по някакъв по "тактичен" начин, това е супер нетактично и грубо, и показва много нисък усет за обкръжаващото.
Dr. Gregory House
И как така ти определяш тя какво право има?
Даже много добре си е постъпило момичето, като е казало това, което чувства. Въпросът е друг, че явно ти си го преживял това нещо и приемаш страна, като не се замисляш кое, защо и как е станало.
Още повече, че един месец не са се виждали.
Ако ще и 10 пъти на ден да ми звъни, аз като имам нужда да е до мен, него го няма и аз ще свикна без него. Има вероятност дори освен това, да имат някакъв друг проблем.
Eстествено, че тя ще е виновна, как...
Ако авторът учи някъде навън и не се сеща да завърти един телефон, да напише един смс да я пита как е, ако системно й липсва рамо, на което да се опре, доверен приятел... как няма да му го каже?!
Че мъжете сте толкова отчайващо недосетливи, толкова грам не разбирате от намеци понякога. Тя може да му го е показала по милиони начини, ама той да е блял баирите. Тя ли ще е виновна пак?
Последно редактирано от AnarchyBoy : 04-24-2013 на 20:31
Dr. Gregory House
Абе хора на ден и звъня 5 пъти най-малко..
Не сме се виждали 1 месец явно за това е така, понеже тя живее в друг град, а аз имам доста проблеми в момента..
Hiroshi@ - Съобразявай се какво говориш, не си много добре с главата май?
С какво да се съобразявам? Не съм казал нищо лично към твоята приятелка, ако така си ме разбрал. Казвам какво бих направил по принцип и това си е просто псувня, също както когато говориш за дадена ситуация и казваш "е*ал съм му майката", което не означава, че си спал с майката на някой конкретно...