- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс , но не сами
Не ме кефят подобни работи..За мен секса е интимно и лично преживяване и не смятам друг да става свидетел на това![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Правили ли сте секс, когато има още хора в стаята - при това будни, че дори и да ви гледат? Да
Или, били ли сте в стаята, когато някакви други хора са се оправяли Да-първия отговор - защото и те се оправяха
Ако не сте - харесва ли ви идеята, бихте ли го пробвали?
Подвъпроси: Виждали ли са ви голи хора, от срещуположния пол, с които нямате интимни отношения? Т.е. ходите ли си свободно голи пред други хора, които не са ви роднини и не спите с тях? Не
Правили ли сте секс, когато има още хора в стаята - при това будни, че дори и да ви гледат? Случвало ми се е 1 път и да хората бяха будни и бяха на същото легло,само че в стаята беше тъмно.
Или, били ли сте в стаята, когато някакви други хора са се оправялиСъщите хора,които бяха на това легло,си правеха и те техните работи до нас,но си бяхме само по 2ки.
Подвъпроси: Виждали ли са ви голи хора, от срещуположния пол, с които нямате интимни отношения? Т.е. ходите ли си свободно голи пред други хора, които не са ви роднини и не спите с тях? Не.Единствено по бельо мога да ходя пред приятелКИТЕ ми,а съвсем гола пред приятелят ми,това е.
равили ли сте секс, когато има още хора в стаята - при това будни, че дори и да ви гледат? Имаше едно момиче и момче на другото легло, но и те го правеха пък и беше тъмно.Иначе съм правила свирки и са ни заварвали и са хвърляли по някой и друг лаф.
Или, били ли сте в стаята, когато някакви други хора са се оправяли- Да
Ако не сте - харесва ли ви идеята, бихте ли го пробвали?
Подвъпроси: Виждали ли са ви голи хора, от срещуположния пол, с които нямате интимни отношения? Т.е. ходите ли си свободно голи пред други хора, които не са ви роднини и не спите с тях?Ми май не
Да, не, бих , не бих, -- разучавам какви са тенденциите.
1.Не съм правила секс в присъствието на друг човек/други хора. Самата идея нещо не ми допада и даже изобщо не бих се замисляла да правим секс с приятеля ми.
2. На една екскурзия, да.
Стараех се да не слушам, но беше невъзможно. На сутринта деликатно им казах нещата и те се съобразиха, де.
3. Не, гола не ме е виждал някой, с който нямам нито връзка, нито роднинска връзка.
Не обичам и не мога свободно да се разхождам гола пред някого.
Правила съм секс с бившия ми в палатка с още една двойка вътре. Нямам идея обаче дали са били будни другите двама. Аз не съм ставала свидетел, защото усещам кога нещата тръгват натам и се изнасям на секундата. :Д Иначе голотата за мен е нещо много свято и съм се събличала абсолютно чисто гола само и единствено пред сегашния си приятел без да се притеснявам. (: