.
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Threaded View

oburkanata_001bgg
    Guest

Unhappy И двамата имаме вина за случващотото се.....

Историята е доста объркана.Кой е повече виновен дали аз или той ще решите вие.Всичко стана набързо ,много харесах един свой съученик.Преди не го бях забелязала големите му и кафеви очи ,докато ме не заговори първи той и така започна закачката между нас.Докато не се...влюбих в него като луда и вече всеки път когато го виждах треперях като лист ,през тялото ми преминаваше ток ,говорех някакви безмислици....и той ме усети.Доста е странен веднъж се държи дистанцирано особено в училище,друг път мило даже сам идва и ми говори ,смее се на шегите ми,но избягва погледа ми гледа повечето в земята.И тъй като на мен ми писна да гадая какво става ,а и той нищо да не ми казва и в отчаянието си направих друг профил във фб и там се представих за друга,като приятелката ми ме съветваше как да се сприятеля с него и да науча какво иска от мен самата.Да ама не нещата се объркаха излязоха извън контрол и взе че иска "нея" , като заговорихме за мен самата ми каза ужасни неща ,че никога не би ми проговорил ,никага не би тръгнал с мен,никога не би говорил с мен за 2рото не знам ,но 1вото и 3тото вече бяха ставали.А аз не знаех на какво да вярвам.Съучениците ми не ме харесват никак даже,а той ме накара да повярвам ,че не е като тях,че не съм лош човек даже ми каза че съм супер.Аз се почуствах наранена защото ми даваше напразни надежди ,ходехме заедно на училище и т.н. И му бях признала че не ми е безразличен, той си поигра с мен и сега уж иска "нея".Нямате представа как страдах и колко зле се чуствах и сега н знам дали да му призная ,че аз и "тя " сме 1 личност или просто да я накарам да изчезне?Най-лошото е ,че още имам чуства към него..,но му нямам голямо доверие вече ,ами ако не ми казва истината и е като останалите?Ами ако ме е лъгал?Приятелката ми ме съветва да не му казвам ,че ще стане по-лошо...и аз не знам вече....Иначе винаги ме ислушва ,гледа ме доста често в час,като не чуе какво съм казала пита после....пфф и аз не знам вече
    Последно редактирано от oburkanata_001bgg : 04-27-2013 на 18:24

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си