Имах си приятел с който се разделихме поради изневяра от негова страна.Момчето не е от моя град,разделени сме от декември месец и през цялото това време не съм спирала да мисля за него.Той идва в града само през ваканциите и не го виждам,той сякаш остана наранен от това че се разделихме и ме премахна от всякъде в интернет пространството.Скоро пак ми поиска приятелство в мрежата,започна да пише някакви статуси(че не е могъл да ме забрави и т.н).Скоро той идва в града и имам усещането че искам отново да съм с него,но и на двамата сякаш "гордостта" ни е в повече за да си признаваме че сме сгрешили,че си липсваме и т.н. Проблемът ми е че ако евентуално искам отново да съм с този човек и виждам че и той иска,трябва да си изясним всичко очи в очи,а това някак няма как да стане,защото аз не смея дори да спомена на моите приятели,че може би искам пак да съм с него,понеже те смятат че не трябва да му прощавам ,а като излизаме с него(в една компания сме) все ще съм с приятелите ни и някак не виждам как ще се отделим,за да поговорим.И от няколко дни се опитвам да се изясня със себе си: Какво искам точно?,Защо искам да му простя?,Правя ли грешка?,Той как се чувства? И в момента се плета в собствените си мисли,затова реших да споделя,ще се радвам ако ми дадете каквито и да е съвети.