- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Хаааресвам едно момиче >.>
Не съм сигурен как да започна, горе долу сме на една и съща възраст, но не се познаваме в реалния живот. Живеем на доста разстояние един от друг..И не съм сигурен, че на моята възраст това чувство може да се определи като любов или просто симпатия..тая чувства към нея..Не знам какво да и кажа, нито как..Запознахме се чрез общи приятели и си пишем във фейсбук...Ясно ми е, че ще е малоумно да призная чувствата си по фейсбук, но съм почти напълно сигурен, че никога няма да се срещнем ;________;
what do i do ;c
Недей се обяснява в любов. Сближи се с нея и някой ден я накарай да излезете.
Любовта изисква жертви, все някога ще се срещнете, както ти казаха-сближи се с нея, пък после ще му мислиш..
Забрави едва ли нещо ще се получи, ще мине след известно време.
вие нормални ли сте , как да й го каже като едвам се познават по неговите думи. Може да греша , но по това , което пише по горе няма смисъл да й казваш и да й се обясняваш в любов само ще съжаляваш на този етап. Сближи се с нея , говорете си , вижте се 1-2 пъти (ще намериш начин) , докато това се случва ще разбереш дали тя изпитва нещо към тебе и тогава й кажи каквото мислиш и чувстваш....
недей го слуша тоя , има 30 поста , нищо не разбира
няма нищо по секси от това да се обясниш на жена в любов , ще си хлътне по тебе
действай докато не е станало къснослед време ако не си го напраил ще съжеляваш
така се прави , директно , отиваш и казваш обичам те и казваш че искаш да се грижиш за нея и т.н там квото измислиш го кажи![]()
Прецаках малко нещата, няма да се получи..
п.с: не е първата, нито ще е последната, с която ще прееба нещата, та аз съм без мозък ^.^
Я разкажи сега кво си направил. И стига си се самосъжалявал. Не е голяма работа, други ще дойдат. Тя губи.
Последно редактирано от Ospi : 04-28-2013 на 21:32
Чувството е познато... Връзките от разстояние никога не са били на добре, повярвай ми.
Общо-взето зарежи, няма да е единствената която ще ти направи интересно впечатление.![]()
spored men nqma kak po dobre da q zabravi666 sorrry brat :@ :@ :@