.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Колкото е възможно

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    (връзка = общуване на живо + смислени разговори + физически контакт) > индиректни комуникации

Дискутирано е поне 47 пъти. Да, знаеш че съм един от основните противници на виртуалните връзки, връзките от разстояние и проечее дебилщини.

Опознаваш човек на живо. По скайп/телефон опознаваш един аспект от човека, докато всички останали минават по допирателната(сещай се защо). И представата е изключително розова, илюзорна и нереална. Така че индиректните комуникации предразполагат към самозаблуди и последвали от това разочарования.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

това не е никаква любов... за да усетиш един човек трябва да го докоснеш.. да усетиш топлината му.. аз лично не бих създал нищо сериозно с човек който лично не познавам.. откъде да знам каква е .. по скайп ще е една а в реалността друга... нямам доверие на човек койт не моа видя с очите си и да преценя какъв е

@valdesbg
    Ако са се запознали по интернет, общуват по телефона и се срещат няколко пъти в месеца тогава пак ли е илюзия?

@diegoo
    Съгласна съм с това, че ако връзката е изцяло виртуална, наистина може да крие същността си, но пък ако се срещат (не често, но все пак да се срещат) ?

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Да. Няма значение къде са се запознали, ако ще и на Марианската падина. Въпроса е колко време прекарват заедно сравнено с това, което прекарват в индиректни комуникации. Първото е добре да ма сериозен превес над второто. В противен случай.. всеки си мисли че познава другия.. но е все едно дали ще се виждат един, два или пет пъти месечно.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Повече от фен
    Хора,вземете малко оправете правописа!Иначе по темата-виртуална връзка е възможна,тя се изразява в следното:Пускаш камерата сваляш гащите,съответно дамата отсреща и тя си сваля дрехите и започвате да се самозадоволявате,това е.
    Последно редактирано от Duhast : 04-29-2013 на 11:44

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Допреди един месец сигурно щях да напиша,че това са глупости и че няма как да се влюбиш в някой,който не си виждал.
    Обаче май ми се случи/случва се в момента.
    Чак ми е странно на самата мен,но все още си държа на мнението,че трябва да се видите възможно най-скоро(ако не се познавате) или възможно най-често(ако вече се познавате),иначе няма как да стане
    Аз нямам търпение "моя" човек да се върне в България,за да видя дали това,което си мисля за него е правилно,или пък жестоко съм се объркала ;д

Някой няма ли да сподели опит,разкажете какво се случи с вашата виртуална връзка

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от fakesmiles Виж мнението
    Някой няма ли да сподели опит,разкажете какво се случи с вашата виртуална връзка
    Веднъж и аз имах много хубава виртуална връзка. Беше голям кеф. Правихме виртуален секс. После си направихме виртуални деца и семейство. Живяхме като в приказка. Виртуалните ни деца те пораснаха. И те тръгнаха по живота, но преди видим и виртуалните ни внуци... се разделихме... Красиво беше

За какво въобще си направи труда да го напишеш това?

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Не може да има връзка по интернет, която да е истинска. Не можеш да опознаеш човек по това, което ти разказва за себе си. Не е връзка нещо без физически контакт.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Тук включваме и връзките,които са започнали така,но впоследствие сте се видяли.
    Нека да не гледаме само от едната страна на монетата,иначе и аз съм на мнение,че ако е САМО виртуално няма никакъв шанс

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Само искам да отбележа, че до колкото познавам хората на живо и... примерно от facebook, има тотална разлика, когато си чатиш с някого и когато си говориш с него. От тук идва логичното (за мен) заключение, че хората са различни като характер във виртуалното пространство и в реалното такова. Следва да се замислим и над факта - в случай, че Х започне виртуална връзка с У, то когато и ако връзката им прерасне в реална, би ли била тя същата?

Да,понякога е така,но пък аз имам познати,с които като си пиша във фб няма никаква разлика от това как говорят
    пишат по абсолютно същия начин ;д
    Но естествено има и различни хора,абе като цяло хора всякакви,въпроса е да ги опознаеш и то най-вече наживо

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Загуба на време, ако не се видите. (личен опит =) )
    Със сегашния ми приятел си пишем от дъжд на вятър във ФБ.
    Предпочитам да го усещам и виждам, докато си говоря с него.. иначе е все едно говоря на стената.
    Нашето се равнява малко на връзка от разстояние, което включва и виртуалния свят/телефоните, за да комуникираме, докато не сме заедно. Обаче, ако не се виждахме, изобщо нямаше да се хабя само за през интернет.
    Вече направих тази грешка и сега не помня от кога не съм говорила с това момче.
    *сън*

Голям фен Аватара на UniCoWN
    Не ги одобрявам. Вероятно не бих опитала.
    Консервативна съм явно.
    А и в повечето случаи нищо не излиза.
    Разбира се има и изключения, едни познати, започнали в интернет няколко години по-късно сложиха халките.

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    ако не са се виждали и нямат такова намерение понеже са далеч един от друг въобще не си струва и никва любов не е..тва е за 12 годишните

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си