Добре, вижте, от месец ходя на фитнес и не ям много, а единственото нещо, което се променя е да дебелея? На 15 съм, 168 висока и тежа 70.1 кг. Писна ми да гледам всички с хубави тела, а аз като някоя топка, нищо, че съм висока. Паласките ми са огромни, корема също.
Понеделник, сряда и петък ходя на фитнес и всяка вечер се разхождам на някъде или играя с топка.
Началото на лято 2012 тежах 51 килограма. Отидох си на село. Края на лятото бях 65 килограма. След зимата станах 67 и сега когато почнах да спортувам 70.......... Защо ;(
Не ям бял хляб, движа се много, не пия газирано, не ям снаксове и каквито и да се сетите глупости. На ден си хапвам сладък десерт и това е единсвтвеното вредно нещо, за цял ден. НАИСТИНА ТРЕНИРАМ МНОГО, А В ЗАМЯНА КОРЕМА И ПАЛАСКИТЕ СТАВАТ ПО-ГОЛЕМИ И КАНТАРА ПОКАЗВА ПОВЕЧЕ КИЛОГРАМИ. Разбирам, че за месец не мога да си върна килограмите, но поне 2-3 килограма трябваше да стопя. Усещам как почва всичко това да ми влияе на психиката. Започвам да си мисля, че няма смисъл и от спортуването... мисля да спирам така и така си дебелея защо да се потя?! Започвам да си губя волята и това е нещо, от което много ме беше страх да не се случи, но ето на ПОМОООООООООООООООООООООО ООЩ........