Здравейте.
От три години се боря с булимията, ходих на психолог, опитвах какво ли не и в крайна сметка разбрах, че ако не впрегна волята си и не си помогна сама няма кой друг да ми помогне.
Прибрах се преди близо две седмици в държавата, в която следвам ,с идеята, че точно този път ще успея да изляза от ямата... и реално резултат има.
2 седмици строго спазван, добре балансиран хранителен режим, спортуване, движение, упорита мисловна дейност, която да държи съзнанието ми далече от ужасните мисли- 2 седмици без повръщане, разхлабителните ги изхвърлих, хладилникът ми е пълен с месо, плодове, зеленчуци...за да стигна до тези две седмици естествено минах през много, нещата звучат много лесно, написани така, но не са. Появяват се разни нездрави мисли от време на време, но тези дни на успехи ме държат силна и мотивирана.
Има един малък детайл, който ужасно ме притеснява, въпреки неизмеримото ми щастие в момента.
Закупих си хапчета за потискане на апетита и редуциране на теглото. Избрах измежду всички тези, които ми се сториха най-безвредни : Инхуа слим.
Пия по едно на ден.
Въпросът ми е ако спра приема дали ще се възвърне онзи ужасен глад, който ме превръща в робот? Ще мога ли да продължа да се храня нормално ако откажа и последното нещо, което ме свързва с булимията в момента?
Благодаря много.