- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Студентски град - сексуалното огнище?!
Бе то не че в другите общежития в други градове няма разврат...
Спор по оста София - провинция могат да водят само комплексарите като теб, нямам намерение да водя такъв спор. Аз нямам нищо против софиянци, както и всички софиянци, които познавам, нямат нищо против мен. То и без това ми е писнало да споря с "кореняк" софиянци...![]()
Ми да го духаш, дреме ми к;уро за теб.
В тоя форум само некви анонимници ми се перчат и ме познават, ама кой ви знае вас... хаха
Сериозно ли в студентски град е толкова голям бардак ,както го описвате?
Аз музика не понасям. Вечерта искам пълна тишина.
Тъп съм,че спрях фитнеса и отслабнах... явно трябваше повечко нацепване, за да ги бия после повечко ,тези които евентуално ше вдигат шум .
Абе не е толкова лошо в ЩутгардТова за разврата не е вярно. Ся ако си ебати пича и ти се лепят като муха на мед е друга тема.
Има някои които решават, че през 4 слетобед трябва да изкарат колоните на прозореца и да надуят радио Вероника, но това са частни случаиКато цяло е доста добре, особено ся пролетта, когато се затопля времето и пичетата почнат да се разхождат по клинчета и къси полички, направо ти пълнят душата (или нещо друго)
![]()
Абе повечето хора имат някаква бая сбъркана представа за Студентски Град. Едва ли не там "младите" се шибат по спирките и в асансьора, докато около тях има поне 15 човека и на никой не му прави впечатление, щото тва си е в реда на нещата...
Ми,ако е така.. аз си взимам партакешите и заминавам за Германия да работя без да ми пука за висшето бал съм държавата ни.
Ти да не си представяш, че студ. град е колкото цял градВсичко ти е в радиус от 15 мин пеш.
Честно да ти кажа... си го представях като в размери подобни на - Ватикана в Рим
Иначе горе долу знаеш ли цените на общежитията. За 2 човеци в стая колко излиза за месец?
Последно редактирано от klimatronik : 05-03-2013 на 17:20
Зависи дали блока е ремонтиран или не, обикновено варират от 20 до към 50 лв на месец
мерси. Доста евтино.
Т'ва е 'щото съм от студент сити.
// чакам те с козичките![]()
гледай да не те изпреебът козичките