.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Подарък за 3 месеца?! ПОМОГНЕТЕ! :(

Скоро с приятелката ми правим 3 месеца и си нямам на идея какво да и подаря.. Страшно съм влюбен и малко се притеснявам.. Искам да е нещо мило и сладко, което ще и влезе под кожата. МОЛЯ ВИ, ПОМОГНЕТЕ
    ПС: на по 16 години сме :Д

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    На 16 години не разбрахте ли, че за всеки месец подарък е малко детска история? Иначе класическите чаши със снимки, тениски с надписи, снимки в рамки и прочее. Само не й взимай плюшена мечка.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Голям фен Аватара на PLEYGIRL
    И според мен не бива да правиш големи подаръци... Вместо да и купиш нещо по добре отидете двамата на ресторант, нещо романтично и не особено ангажиращо. А ако това не ти се нрави просто и купи цвете..
    *Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
    дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
    но пълно с правописни грешки”.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Преувеличено ми се струва за всеки месец по подарък.
    Мен ми е достатъчно да ми се честити и евентуално да прекараме деня заедно. Или поне няколко часа. Някак, се губи смисъла от тия неща, когато с всеки следващ месец подаръците стават различни и до няколко месеца вече ще си напълно изчерпан откъм идеи и прочие.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Стриптийз.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    3 месеца са, не 3 години.. и аз не мога да разбера, защо всеки месец трябва а се подарява подарък. И все пак, ако си твърдо решил, вземи и нещо дребно, но от сърце .. Една приятелка беше взела така на приятеля си едно сърце, дървено и имаше някакъв много хубав надпис на него, вече и аз не се сещам какъв, но беше много миличко, а беше съвсем дребно и не беше скъпо.

И според мен няма много смисъл подаряването на подаръци всеки месец , на 6месеца .. година , става ама всеки месец е доста детинско.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Не виждам автора да е казал, че за всеки месец ѝ подарява нещо. Пък вие престанете да казвате, че не е нужно - то е ясно, че не е, ама щом има желание човека, какво лошо има?! Един мъничък подарък винаги е приятна изненада за едно момиче, не можете да ме убедите в обратното.
    По темата - плюшка, чаша със сърчица/със снимка, снимка в рамка, просто цвете, гривничка, синджирче, висулка, дори и ключодържател става...Но да не е нещо скъпо,

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Най-добре я изведи, прекарайте деня заедно. Почерпи я кафе или пица, отидете до зоопарка, снимайте се. Един хубав ден е достатъчен подарък, според мен.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Това с подаръците е глупаво . Но ако толкова държиш наистина един хубав ден ще я зарадва .

Просто прекарайте време заедно. На 16 сте, какви подаръци за 3 месеца?!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

цвете,но не букет..

Meowing
    Guest
    Ако си решил да и вземеш нещо ти предлагам да е мъничко. Например отиди до фотото, изкарай ваша любима снимка, измиски нещо мило и го напиши отзад. Така подаръкът ти ще има сантиментална стойност. Съгласна съм и с другите и ги подкрепям за цветето и деня, прекаран с нея.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Гащи и чорапи
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми