- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изневяра
Здравейте, с приятелката ми сме заедно от 6 месеца и правим секс доста редовно, но все стига. Така преди месец и половина се запознах с едно момиче на един купон, там правихме секс, разменихме си номерата.. и двамата търсехме само секса без обвързване и сериозни отношения. Тя започна да ми се обажда доста често(2-3 пъти в седмицата) да ходя в тях и т.н. Вчера когато бях във тях ме заплаши, че ако не скъсам с приятелката ми и не тръгна с нея ще разкаже всичко и няма да съм с нито една от двете. Тя се познава с приятелката ми, но не много добре. Били сме в обща компания няколко пъти. Моля ви кажете ми какво да правя![]()
Да си мислил преди да изневериш.
Кажи сам на приятелката си и евентуално ти скъсай с нея от уважение.
@MarkKnight айде да запазим добрия тон?
@UniCoWN мислих си го и това, но не мога да се реша. По принцип я обичам и не искам да я нараня като разбира такива работи, макар че все някога ще се разчуе. По скоро търся вариант в който да разкарам другата и да не се занимавам повече с простотии.
Много ми е гузно и гадно сега и се ядосвам.. Не знам какво да правя.
Няма как да я спреш ако е решила да разкаже.
Какво значи ''по принцип'' я обичаш?
''По принцип" не се обича. Като обичаш ''не по принцип'' не изневеряваш. Дори пиян. Дори ако сте се скарали и в яда си си го направил. От тези твои обяснения стигам до извода, че не я обичаш, ами ти е някакъв навик да си с нея. Дали за секс или приятна компания за разговори, няма значение. Абе просто навикът, когато свикнеш с един човек и продължаваш да си с него, въпреки че нямаш чувства и, както в твоя случай, търсиш нещо друго.
Наистина и кажи. Кажи и че съжаляваш и е по-добре да се разделите. Виж, ако тя прецени, че ще прости, тогава заедно натрийте носа на тая другата. Може и да ти даде 2ри шанс, но е малко вероятно.
Едит: Сега забелязах и се замислих, че е минал месец и половина. Месец и половина ти кри от нея, оная ти звънеше без да можеш да я разкараш, месец и половина лъга и сега като те заплашиха ти стана гузно?
Манипулирай ги.
Кажи на приятелката си, че никой няма да я обича след всичко станало и я накарай да се чувства виновна. Кажи й, че ако не беше толкова зле сексуално никога не би чукал другата. Кажи й, че е широка не може да те задоволи.
И да е благодарна, че въобще я търпиш. Разкажи й колко я мразят семейството й и приятелите й, как ти си единственият, който й е останал. И й кажи да си представи срамът, когато всички разберат, че си изневерявал; обясни й че тогава всички ще разберат, че е безполезна и не става дори за ебане. И че тогава ще остане наистина сама и никой друг няма да я пожелае.
После можеш да започнеш да правиш секс без предпазни средства с нея после - зависи вече колко искаш да я вържеш, защото нищо не действа така, както едно бебе или сифилисче.
И разбира се груб анален секс - нали ти е широка, хахаха.
Важно е след, като я пречупиш да заживеете заедно или да я изолираш от близките й и да продължиш в същият стил.
Понякога бъди мил с нея, но само, когато си заслужи. Ще започне да го цени и ще се старее да е по-послушна.
Най-добре ще е ако можеш да я държиш на тясно и тъмно място, и да я накараш да задоволява най-извратените ти фантазии. Настрой семейството и приятелите й срещу нея. Направи така, че да е финансово зависима от теб и контролирай действията й. Карай я да излиза с вибратор в себе си.
А относно другата...
Следващият път, когато правиш секс с нея я вържи. Вържи я здраво. Хвани я здраво за врата и започни да я чукаш грубо отзад. Кажи й че ако сега поискаш да я удушиш можеш да го направиш и че можеш да я убиеш винаги, когато решиш. После й обясни, че ако й останат белези по врата ще я пребиеш, ако каже на приятелката ти нещо ще я убиеш.
И й кажи, че когато я убиеш ще оставиш група мъже да се гаврят с трупът й, ще снимаш и ще пратиш записът на родителите й. А после как ще оставиш трупът й облян със сперма и пикня пред училището й, за да знаят всички, че е умряла като малка курва.
После я чукай до кръв. Мисля, че ще схване намека.
Ако успееш да пречупиш и двете - честито, ще имаш две нови робини. Когато ти омръзнат винаги можеш да ги пуснеш да проституират (изкарваш пари) или да ти родят деца (след ~ 12 години ще стават годни за секс, така че...).
Frozen is heaven and frozen is hell.
And I am dying in this living human shell.
I am a dying God, coming into human flesh.
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ
Момче..как да ти запазя добър тон,при положение си изневерил на приятелка си и ни питаш какво да направиш?Ще си носиш последствията,понякога човек е хубаво да мисли първо с горната си глава...))
Гената го каза, ще си носиш последствията. Да не си изневерявал. Нали уж си обичаш приятелката. Да беше само на купона... някак си да те оправдаем... а ти месец и половина си лъжеш момичето и после ни питаш какво да правиш...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Заслужаваш си го, супер малоумното действие. Не ми се ще да ти обяснявам как да се оправяш, защото твоята "приятелка" заслужава да знае и да си обира сливите от тебе.
Разбирам че трябва да си понеса последствията, но искам по някакъв начин да се поправя.. Както казах обичам приятелката си и ми е хубаво с нея, но постъпих тъпо :X @AngelAntichrist you just went full retard. Днес тази пача пак ми звъня 101 пъти и ме заплашва. Ядосан съм и не знам какво да правя.
Така ти се пада. Не по 101, ами по 10 001 пъти да ти звъни, та поне ти дойде акъла.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Пич,пиши ми на лично,дай ми нейните данни,или аз моите да ти дам...?Ще се погрижа да не ти звъни повече!![]()
Duhast май ти се ебе многоНо това не ми помага на мен.. Искам да я разкарам и да си остана с приятелката ми.
Е така е като не знаеш как да изневерявашСега ако си изиграеш правилно картите на всичко коз ще можеш да ебеш и двете
Ама има реален шанс да останеш валат, затова пък едно време си се научил да праскаш чекии, така че споко
:д
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Питаш какво да правиш, при условие, че цял месец и половина ти й изневеряваш редовно, а сега твърдиш, че "по принцип я обичаш". Няма обичане на принцип и по принцип. Всичко се чувства и място за изневяра няма. Стигнало ли се е до това, когато и с нея също сте правили, показва единствено, че си човек без достойнство, неуважаващ нито нея, нито самия себе си, и времето, в което е бил с момичето до себе си.
Казваш й всичко и си носиш последствията.
Любов и секс са различни неща...да не го съдим толкова момчето,на всеки може да се случи,пък било то и за месец и половина...![]()