.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Unhappy Моля ви помогнете!

Аз съм момиче на 12. Миналата година започнах да мастурбирам и да се задоволявам. В началото ми доставяше удоволствие само да се галя, после започнах малко по грубичко, а сега дори и като бъркам и бутам пръста не ми доставя никакво удоволствие. Първо искам да ви попитам как да се задоволя, след като с пръст не става и второ искам да ви попитам дали мастурбирането е вредно, дали води до някакви заболявания и дали може да ми повлияе, след като нямам цикъл? Пишете моля виииии.

Повече от фен
    Щом не става с пръст вземи си котка (ако нямаш) намажи си путето с млекце и дай да ближе,мисля,че това е хубав начин да изпиташ удоволствие,все пак си много малка още да го правиш с момчета

П.С:Мастурбирането не е вредно
    Последно редактирано от Duhast : 04-29-2013 на 12:44

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    OMG!!!
    Humans need fantasy to be human.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Първо искам да ви попитам как да се задоволя, след като с пръст не става
    Пробвай с член.
    Welcome to the Jungle...

аз съм на 12..

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от miley9 Виж мнението
    аз съм на 12..
    Питай баща ти да ти услужи
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Като си на 12 занимавай се с нещата, характерни за възрастта ти, сексО не е едно от тях. И не се кахъри толкова, всички сме карали на ръчна в тоя период. Не съм чул да има умрели от това.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    по-добре недей, 12 години е твърде рано за такива неща, след като навършиш 18 и си имаш приятел ще можеш да правиш любов с него

Супер фен Аватара на ubuntureload
    хаха какви 18 , аз на 14 я виждам с пръсната саксийка... Успокой се малко пиленце, не е нормално да си играеш с барби и да мислиш за пишки... като оставиш куклите тогава Сега ходи играй на ластик на двора, гледай днес колко е хубаво времето.
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

искам да ви попитам дали мастурбирането е вредно, дали води до някакви заболявания и дали може да ми повлияе, след като нямам цикъл?
    Ослепява се.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Повече от фен Аватара на Dollie
    Град
    Moon~ :)
    Добре ве, аз на твойта възраст се чудих с децата пред блока на к'ва игра да играем, не в коя дупка да си вра пръстите. И за това ще му дойде времето, не бой се.

Повече от фен
    ..Първо искам да ви попитам как да се задоволя, след като с пръст не става..
    Пробвай с кочан от царевица.Това съм го чул от един професор,дано да ти помогне!

Онанизмът у момичетата е също развит, макар не в такава степен, както у момчетата, и има същите вредни последствия.

Причини: Нечистоплътност, влагалищно възпаление, екзема, нараняване, краста, неправилно развитие на половите органи, употреба на възбуждаща храна с алкохол и никотин, разхлабителни средства, психични заболявания, леност, безделен живот, импотентен мъж или продължително отсъствие на мъжа, лошо влияние от филми, списания и т. н.

Признаци: Повяхнал цвят на лицето, подпухнали зачервени очи с тъмни краища, безжизнен поглед, умърлушеност, главоболие, сърцебиене, неспокоен и тягостен сън, понякога бяло течение, силна чувствителност на клитора. Любов към усамотение, печал, мълчаливост, срамежливост, слаба памет, умствена западналост, привична лъжа, равнодушие към игрите и забавленията, слаб интерес към мъжете.

Обикновено жените онанират, като трият половите си органи с ръце или трият бедрата си. Често се употребяват и различни инструменти, които се вкарват във влагалището. Чувствителни места у жените са външните полови органи (клиторът), гръдните зърна и влагалището.

Усложнения, предсказание и предпазване. Както при онанизъм у мъжете.

Лечение. Общо за засилване на организма и по начина, изложен за онанизъм у мъжете.

-Петър Дънов
    Слушай Учителят, Майли9.
    Frozen is heaven and frozen is hell.
    And I am dying in this living human shell.
    I am a dying God, coming into human flesh.
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Само като видях ник-а на авторката щях да я питам на колко е. Добре, че си е казала предварително.

Аз съм момиче на 12. Миналата година започнах да мастурбирам и да се задоволявам. В началото ми доставяше удоволствие само да се галя, после започнах малко по грубичко, а сега дори и като бъркам и бутам пръста не ми доставя никакво удоволствие. Първо искам да ви попитам как да се задоволя, след като с пръст не става и второ искам да ви попитам дали мастурбирането е вредно, дали води до някакви заболявания и дали може да ми повлияе, след като нямам цикъл? Пишете моля виииии.

Не очаквай "бутането на пръсти" да ти достави удоволствие, малка си още. Гали си се там и не се притеснявай, не е вредно.

Няма минало, няма бъдеще, всичко е ТУК и СЕГА! <3

Олелелеее...
    Последно редактирано от Erinmvohhh : 05-01-2013 на 22:20

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си