- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Форумна среща - София
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Мхм за русото е невъзможно!
Ма като ще сменям компанията що не дойдеш на форумната, току виж промениш всички ни и всички станем яки батки!
...don't care what I've become but fear what I am becoming...
Ами тогава брюнет може да ти отива също , пак става , ама то и екзотичното е интересно , тъй се различаваш , примерно както аз се различавам с поведението сиТака ше има по голям интерес , ще оставя ти да решиш , даже и пиърсинга може да оставиш , ще си генгста мутреса
Щях да дойда с удоволствие ако нямаше едни непредвидени пречки
На следващата може , пък с теб може и по рано
![]()
Как ще ми я зашиеш , с шамарче лиДа не стане да не успееш да ме уцелиш , след това да те хвана за нежното вратле , и ти както си ми най големия враг да решиш да ме цункаш с устнички
Щото няя да ти дам толкова лесно
Не съм лесен тъй да се каже
![]()
генгста мутреса?!
Свети Брус! Аз слушам Мейдън, той ме направи на хип хоп женка с екзотична прическа и пиърсинг!
Простотията ескалира до максимум... не мога, лягам си!
Не ми го пробутвай и аз не го искам!
Ама той сам ти се бута.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Тогава ще си генгста мейдън мутреса , става ли
Като си лягаш си представи как ще се почувстваш да говориш с мен на живоДори и да не стане , просто си разиграй различни сценарии какво точно ще ми кажеш ако се държа по начин А , Б и т.н
Ще ти стане интересно
Но разиграй всички сценарии , не пропускай защото така няма да си подготвена и ще закачиш въдицата набързо
И ти искаш да ти го бутам , ама тук има и други дами , дай по тактично , не искам да стане сега припирня да се карате и т.н.![]()
Носфито май нещо се нацупи.
![]()
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
не просто дамите легнаха да си мислят за мен по какъв точно начин ще ги ухажвам и какви техники владея , абе като цяло как ще се държа с тяха аз с мъжкия пол нямам какво да си кажа
забавлявайте се заедно господа
![]()
Sanity is for the weak
Сега искам сериозност и интелигенция!
Последно уговорката остава за кога и къде, не говоря за нашата на гарата
Айде, мангальовци, стягайте потурите че време не остана.
Sanity is for the weak
Изправена съм пред дилема :Д
Или трябва да съм с раница и мешка, което ще е ДА ФЪК! о.О
Или трябва да съм с голяма раница.... тип първолак... идея нямам как ще ми е по яко да пътувам, ама нали съм момиче имам известно количество багаж :Д
A като си помисля че от 1ви до 12ти клас ходих само с една сгъната тетрадка в задния джоб...
Sanity is for the weak
Утре ми е изпращането, ако остане време може и да дойда. Ама приемате ли непознати, защото аз не съм ви виждал![]()