.
Отговор в тема
Страница 4 от 16 ПървиПърви 1234567814 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 400
    Мега фен Аватара на LordOfLight
    Град
    In The Brave New World
    Че ви серам и на гражданята бе!
    Ние с Коленцето пристигаме към 1 някъде, не ги знам дали другите ще остават да ни изчакат директно на гарата, ще се мисли на момента!
    И тва с Колето някак си не ви ли се изтърка, че и някакви рандом чекиджии и форумни мишки зеха да го нападат!?
    ...don't care what I've become but fear what I am becoming...

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    А дано имам възможност да дойда.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Град
    In The Brave New World
    Дано, дано!

Супер фен Аватара на minchorna
    Цитирай Първоначално написано от Wax Виж мнението
    Такъв няма.
    Тва да не ви е партийно шествие?
    О Йе хахахххххахаха

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    Цитирай Първоначално написано от Wax Виж мнението
    Иначе Пловдивската елегия пристигаме 10 и половина на гарата. Там ш се почне пиенето със Сашето :д

Мда, ще се намерим с васката и мейните и ще подложим малко.И после ще има още едно-две обикаляния по гарите да се посреща останалата провинция.
    Иначе който се интересува за точно време - всички които не са арестувани да се придвижват към наркоманската между 13:30 - 14:00. Събитието официално се открива два следобяд.
    Казах.

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Град
    In The Brave New World
    Ще пропусна да отбележа обръщението, но ок...

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Цитирай Първоначално написано от LordOfLight Виж мнението
    Че ви серам и на гражданята бе!
    Ние с Коленцето пристигаме към 1 някъде, не ги знам дали другите ще остават да ни изчакат директно на гарата, ще се мисли на момента!
    И тва с Колето някак си не ви ли се изтърка, че и някакви рандом чекиджии и форумни мишки зеха да го нападат!?
    Ще го защитиш ли , мамо Проработи ли майчинския инстинкт Ще суче ли от цицата На 5 години ли е че да не може да се грижи за себе си сам Аз да съм искал някой да ме защити като ме нападат дружно целия форум

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Оставете някакъв телефон за връзка, моля. :Д

Град
    In The Brave New World
    Цитирай Първоначално написано от nosferatu23 Виж мнението
    Ще го защитиш ли , мамо Проработи ли майчинския инстинкт Ще суче ли от цицата На 5 години ли е че да не може да се грижи за себе си сам Аз да съм искал някой да ме защити като ме нападат дружно целия форум
    Мхм има си някаква причина явно, за да те напада дружно целият форум, замисли се лекичко над цялата схема!

Град
    In The Brave New World
    Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    Оставете някакъв телефон за връзка, моля. :Д
    ако искаш мога моя да ти дам, обаче ние пристигаме по късно... така че най-добре запиши този който Светличка е пуснал.

Цялата причина да ме напада дружно ПОЧТИ целия форум , е щото са си стегнали сфинктерните мускули и всеки тийнеиджър се опитва да се праи на голям Това е тъпо щото тая възраст е точно да се държиш непринудено , а не като шматка А тук тайно ми се хилят на тъпотиите и се наливат от смях , пък иначе във форума тряя сме сериозни и батковците и каките да на помислят за батки Ама тва не е батка разбираш ли , по скоро ми е смешно вместо да се държи всеки естествено как се праи на пораснал В реалността се хилят като патки и си говорят за малоумни теми , но тук тряя да се стягаме за имидж Като вземеш да се изнесеш от мама , тогава ми се прави на серозна става ли

Цялата причина да ме напада дружно ПОЧТИ целия форум , е щото са си стегнали сфинктерните мускули и всеки тийнеиджър се опитва да се праи на голям Това е тъпо щото тая възраст е точно да се държиш непринудено , а не като шматка А тук тайно ми се хилят на тъпотиите и се наливат от смях , пък иначе във форума тряя сме сериозни и батковците и каките да на помислят за батки Ама тва не е батка разбираш ли , по скоро ми е смешно вместо да се държи всеки естествено как се праи на пораснал Като вземеш да се изнесеш от мама , тогава ми се прави на серозна става ли
    Цялата причина да те напада дружно ПОЧТИ целия форум е, че се правиш на поредния форумен бияч, сваляч и келеш.

А ти знаеш ли в реалността какъв съм Как може да си толкова тъп да се водиш по постовете на останалите А ако се окаже че са в голяма заблуда и скоро ще потънат В началото се кефеше , обаче те сръфаха и реши да омекнеш Много жалко младеж , мислех че си повече В смисъл че имаш собствено мнение и можеш да го защитиш като мен например , дори да съм най големия ПРОСТАК винаги ще си защитя мнението , застана зад думите , не като ПУТЯК Имам достойнство и принципи които не ги заебавам

Град
    In The Brave New World
    Цялата причина да ме напада дружно ПОЧТИ целия форум , е щото са си стегнали сфинктерните мускули и всеки тийнеиджър се опитва да се праи на голям Това е тъпо щото тая възраст е точно да се държиш непринудено , а не като шматка А тук тайно ми се хилят на тъпотиите и се наливат от смях , пък иначе във форума тряя сме сериозни и батковците и каките да на помислят за батки Ама тва не е батка разбираш ли , по скоро ми е смешно вместо да се държи всеки естествено как се праи на пораснал Като вземеш да се изнесеш от мама , тогава ми се прави на серозна става ли
    добре, че самочувствието ти е достатъчно голямо, за да ти пречи да видиш, че ставаш за смях. И да заливат се от смях със тебе, ама не защото си извънредно забавен, а защото или си прост като дъска, или се правиш...
    Издразних се на плоските ти шеги, пуснати не на място по повод на човек, който едва ли се е заял с тебе. Обаче ти продължаваш да си показваш селянията и това е....

А ти знаеш ли в реалността какъв съм Как може да си толкова тъп да се водиш по постовете на останалите В началото се кефеше , обаче те сръфаха и реши да омекнеш Много жалко младеж , мислех че си повече
    Младеж, нито те знам какъв си в истинския живот, нито ме интересува. Гледам какво пишеш тук. Нито ме е кефело, нито ще ме кефи. Просто в началото мислех, минаваш замалко.

добре, че самочувствието ти е достатъчно голямо, за да ти пречи да видиш, че ставаш за смях. И да заливат се от смях със тебе, ама не защото си извънредно забавен, а защото или си прост като дъска, или се правиш...
    Издразних се на плоските ти шеги, пуснати не на място по повод на човек, който едва ли се е заял с тебе. Обаче ти продължаваш да си показваш селянията и това е....
    Наистина ли се заливат от смях Да , ама щото е забавно , иначе нямаше да отговарят споко И това отправено че съм тъп , от всеки навсякъде трябва да има ефект на .......тъй да е да ме свали долу , демек бринг даун ли Толкова ли лесно мислиш че падам духом Явно не си схванала изобщо за кво става въпрос Нали уж беше умна Да не е от перхидрола

Град
    In The Brave New World
    Избягвам да мисля за такива индивиди като тебе, интереса ми към подобни е нулев. Целта ми в никой случай не е била да те.. сваля долу... просто си помисли малко и спри да се правиш на палячо...

Избягвам да мисля за такива индивиди като тебе, интереса ми към подобни е нулев. Целта ми в никой случай не е била да те.. сваля долу... просто си помисли малко и спри да се правиш на палячо...
    Чакай чакай чакай , дали разбрах ...........аз и не искам да мислиш за мен , това за мен е отвращаваща мисъл , мисли там за метълите с които се събираш в парка да пиете водка за 2 лв на бордюра И после да повръщате на спирката

Всеки в момента се ОПИТВА да ЗАЩИТИ всеки , и да излезе като герой , ама тва няма да стане , не осъзнавате че вие ставате за смях , като ви свалям един по един , ако повечето оттук бяха умни просто нямаше да го ПРИЕМАТ навътре като комплексари а щяха да се насладят на забавлението Аз съм палячо добре , ама ти паляк , става ли мухах

Само да кажа че има и тука хора без комплекси ама са малко Демек не се засягат като шматки и се веселят

Стигна до върховно просветление.

Оф наиш ли кво излизам че нямам време в момента да отговарям повече , просто се отпуснете щото след десет двайсе години ще сте станали съсухреняци и ще се чудите къде ви се е обърнал света Няма да ви спаси и форумът тогава Никой не обича хора които нямат чувство за хумор и се засягат лесно , и такива които се взимат насериозно без да са сериозни . Примерно ти сериозен ли си Баровец ли си Що се взимаш насериозно тогава и пишеш като тежък С кво ще ти помогне това , да скриен че си тиин ли , ай до после

Ко речи?

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Аз няма да дойда! Колето да не пачка!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    Ще пропусна да отбележа обръщението, но ок...

Иначе като споменахте телефон за връзка, ето ви моят.

0884 940 560

Който ми звъни ще умре.

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Аве путко недоклатена, май не можеш да осъзнаеш, че някои хора вече не сме тийн и ни боли по цялата дължина за твоите затапки във форума. Някакъв шибан мърльо от тийн форум ми е най-малкия проблем в живота, че да се комплексирам или да карам някой да ме защитава. Някои хора ходим на работа и не можем да висим 24/7 в нета, че да се правим на "батки".
    И както сам каза, не ме познаваш в реалния живот и не знаеш как се държа с хората. Тук във форума може да се държа по един начин, в реалния живот по друг начин, това си е мой проблем и ще се държа както си искам. А това дали ще ходя в Каварна на джулая или не, тебе какво те грее?
    Хайде бягай да биеш децата в училище и не ни занимавай повече с простотиите си.
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Аз няма да дойда! Колето да не пачка!
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си