- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Форумна среща - София
Че ви серам и на гражданята бе!
Ние с Коленцето пристигаме към 1 някъде, не ги знам дали другите ще остават да ни изчакат директно на гарата, ще се мисли на момента!
И тва с Колето някак си не ви ли се изтърка, че и някакви рандом чекиджии и форумни мишки зеха да го нападат!?
...don't care what I've become but fear what I am becoming...
А дано имам възможност да дойда.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Дано, дано!
Мда, ще се намерим с васката и мейните и ще подложим малко.И после ще има още едно-две обикаляния по гарите да се посреща останалата провинция.
Иначе който се интересува за точно време - всички които не са арестувани да се придвижват към наркоманската между 13:30 - 14:00. Събитието официално се открива два следобяд.
Казах.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Ще пропусна да отбележа обръщението, но ок...
Оставете някакъв телефон за връзка, моля. :Д
Цялата причина да ме напада дружно ПОЧТИ целия форум , е щото са си стегнали сфинктерните мускули и всеки тийнеиджър се опитва да се праи на голямТова е тъпо щото тая възраст е точно да се държиш непринудено , а не като шматка
А тук тайно ми се хилят на тъпотиите и се наливат от смях , пък иначе във форума тряя сме сериозни и батковците и каките да на помислят за батки
Ама тва не е батка разбираш ли , по скоро ми е смешно вместо да се държи всеки естествено как се праи на пораснал
В реалността се хилят като патки и си говорят за малоумни теми , но тук тряя да се стягаме за имидж
Като вземеш да се изнесеш от мама , тогава ми се прави на серозна става ли
![]()
А ти знаеш ли в реалността какъв съмКак може да си толкова тъп да се водиш по постовете на останалите
А ако се окаже че са в голяма заблуда и скоро ще потънат
В началото се кефеше , обаче те сръфаха и реши да омекнеш
Много жалко младеж , мислех че си повече
В смисъл че имаш собствено мнение и можеш да го защитиш като мен например , дори да съм най големия ПРОСТАК винаги ще си защитя мнението , застана зад думите , не като ПУТЯК
Имам достойнство и принципи които не ги заебавам
добре, че самочувствието ти е достатъчно голямо, за да ти пречи да видиш, че ставаш за смях. И да заливат се от смях със тебе, ама не защото си извънредно забавен, а защото или си прост като дъска, или се правиш...
Издразних се на плоските ти шеги, пуснати не на място по повод на човек, който едва ли се е заял с тебе. Обаче ти продължаваш да си показваш селянията и това е....
Наистина ли се заливат от смяхДа , ама щото е забавно , иначе нямаше да отговарят споко
И това отправено че съм тъп , от всеки навсякъде трябва да има ефект на .......тъй да е да ме свали долу , демек бринг даун ли
Толкова ли лесно мислиш че падам духом
Явно не си схванала изобщо за кво става въпрос
Нали уж беше умна
Да не е от перхидрола
![]()
Избягвам да мисля за такива индивиди като тебе, интереса ми към подобни е нулев. Целта ми в никой случай не е била да те.. сваля долу... просто си помисли малко и спри да се правиш на палячо...
Чакай чакай чакай , дали разбрах ...........аз и не искам да мислиш за мен , това за мен е отвращаваща мисъл , мисли там за метълите с които се събираш в парка да пиете водка за 2 лв на бордюраИ после да повръщате на спирката
![]()
Всеки в момента се ОПИТВА да ЗАЩИТИ всеки , и да излезе като герой , ама тва няма да стане , не осъзнавате че вие ставате за смях , като ви свалям един по един , ако повечето оттук бяха умни просто нямаше да го ПРИЕМАТ навътре като комплексари а щяха да се насладят на забавлениетоАз съм палячо добре , ама ти паляк , става ли мухах
Само да кажа че има и тука хора без комплекси ама са малкоДемек не се засягат като шматки и се веселят
![]()
Стигна до върховно просветление.
Оф наиш ли кво излизам че нямам време в момента да отговарям повече , просто се отпуснете щото след десет двайсе години ще сте станали съсухреняци и ще се чудите къде ви се е обърнал светаНяма да ви спаси и форумът тогава
Никой не обича хора които нямат чувство за хумор и се засягат лесно , и такива които се взимат насериозно без да са сериозни . Примерно ти сериозен ли си
Баровец ли си
Що се взимаш насериозно тогава и пишеш като тежък
С кво ще ти помогне това , да скриен че си тиин ли , ай до после
![]()
Ко речи?
Аз няма да дойда! Колето да не пачка!
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Аве путко недоклатена, май не можеш да осъзнаеш, че някои хора вече не сме тийн и ни боли по цялата дължина за твоите затапки във форума. Някакъв шибан мърльо от тийн форум ми е най-малкия проблем в живота, че да се комплексирам или да карам някой да ме защитава. Някои хора ходим на работа и не можем да висим 24/7 в нета, че да се правим на "батки".
И както сам каза, не ме познаваш в реалния живот и не знаеш как се държа с хората. Тук във форума може да се държа по един начин, в реалния живот по друг начин, това си е мой проблем и ще се държа както си искам. А това дали ще ходя в Каварна на джулая или не, тебе какво те грее?
Хайде бягай да биеш децата в училище и не ни занимавай повече с простотиите си.
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage