- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Форумна среща - София
МанЯко, много си ми оборотен нещо!
С него пътуваме, щото е най-удобен! Иначе трябва да пристигнем по-късно, което не е оферта, а с нощния просто няма смисъл. После ще те ползвам да ме прибереш до студентски, Пацо!
...don't care what I've become but fear what I am becoming...
Автобуси на биомет няма ли за тая работа , има клима , пускат и видео дажеИ кенефа не мирише като у вас
Може аз да те закарам ама тъпото е че ще се напиеш и най вероятно ще повърнеш на новата ми тапицерия
Тряя да не ти се дава достъп до евтин алкохол , там ти е слабостта маце
мухахаахах
Трябва ли да обяснявам, защо мразя да пътувам с автобуси или мога да си спестя излеянията!?
При рандом главочи в кола не се качвам, че на тоя етап все още много се обичам!
И що не провериш колко и какво пия?! Или тва за стереотипа за метЪлите все още важи с пълна сила?!
Е има ли смисъл да проверявам като знам кво пиеш , ти ще го направиш скришно и после ще омацаш![]()
И между другото не съм много рандомИ не съм ти дал разрешение да се качиш , първо ще трябва да минеш през един душ , ти у вас нямаш , в смисъл имаш ама е външен душ с тоалет , като на село (клекалник) тъй че ще ти дам да се изкъпеш у нас , тогава ще те инспектирам и чак тогава може да реша , ама не си мисли че става тъй лесно
Демек да се изкараш жертва , покрай теб само аз мога да пострадам
![]()
Толкова си убедителен, че едва не ти повярвах.... амааа слаб си.... като цяло слабо за схемата...
Те Бургазлии са "слаби", "леки", "дребни" по принцип :д
Слабоумни евентуално...
Не може ли в една тема да си начешете крастата, а превъртате всяка една?
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Вени аватара ти не ме кефи :/
Ти ся няма как да си влюбена , не все ощеАма те гложди и като затвориш форума се запитваш дали съм това което съм тук или има нещо повече
И искаш да разбереш на живо , ще ти падне пердето и ще ме зарибяваш пред всички
Ама няма проблем , и цвета на косата ти ще преглътна , стига да миришеш на яко , в смисъл да си се изкъпала
![]()
Що ли ми се струва, че накрая ще си преглъщаш зъбите :Д
Зорницо, тъпа си бе! Що продължаваш да се занимаваш с подобни индивиди?!
Момент за разговор със себе си! Права съм! Спирам!
Пак ли?
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Според доста наблюдения съм стигнал до извода, че човек, който наистина може да се бие, не говори за това и избягва да го прави, както и мъж, който знае какво да прави с жените, рядко се изтъква с това.![]()
Тоя спукан капут явно толкова са го млатили в меден рудник, че е натрупал няколко тона комплекси и сега си ги избива на единственото възможно място (тийн форум).
Аз предлагам да спрем да му обръщаме внимание. Дано някой ден го излекуват... :S
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Мухахаправ си лек , как позна ве
Имаш житейски опит признавам ти го
Ето аз говоря как бия и какво правя с жените , логиката ти е правилна че съм паляк
Ще ти дам да ме нападнеш и набиеш с удоволствие , хем и другите ще се смеят и ще те изкарат герой нали тъй
![]()
Ти може да предлагаш много неща ама никой няма да те послуша понеже хората не са тъпи , те знаят къде е силатаИ кой е готиния и забавен ,а ти не си оттях
Ти си толкова спекън че си получил улцерозен колит на червата и хемороиди от стягане на сфинктера пред компа
Я кажи коя щи са изкефи като ти види хемороидите ве , ща изрита на момента.Иди да си ги излекуваш миризлак
Питай баща ти тираджията , той ходи най редовно по частните клиники да се надупва в операционната
Ти го имаш от него като наследство мухаха
И да не ти се случва пак отново СПЕКЪН
Попитай и мама как се ползва клизмата
Може да пробвате заедно да се учите един от друг , мама и синче
P.S. също така освен че си спекан , си и най голямата шматка оттукКак може да ходиш с тва прилично момиче до софия и да си и приятелката , да не си хомяк
Тряя си мноо прост да минеш толкова километри и да нямаш никви цели , в смисъл целта ти да е да храниш софииските гугутки с трохички в борисовата и да си лафиш с бабките на тема плетене
мухахах
Ама то не от всеки се получава де знам го и тва , примерно ти никога няма да можеш да я изчукаш щото няма да пусне на киликанзер като теб , виж се само![]()
Последно редактирано от nosferatu23 : 05-11-2013 на 13:09
Толкова си жалък, че...
И повече не споменавай баща ми, мърляк!
![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage