- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Форумна среща - София
Аз съм с адидас , както и на теб ще ти предложа , но най вероятно ще откажеш любезно , вече знаем че обичаш евтинкото , евтинко алкохолче , евтинка боичка за коса маняшка такава , за 2 лв , цвят кримсон реди т.н. И ще ми откажеш адидаса , и ще си сложиш твоя адибас.Нямам против по принцип,отдалеч няма да се види,но от близо може да помислят че не си моята прото мутреса (тоест че си фейк,щото ме знаят) и да ни нападнат
по твоята логика , ти ще рискуваш ли да дойдеш в бургас на гости при менестествено че не , ще се уплашиш , но не се притеснявай ще ти набавя адидас чантичкa
просто човек -> не пия и не разбирам , но като минавам с колата виждам местните пиянки да цоцат само тея бири , пък те не са от най богатите![]()
Последно редактирано от nosferatu23 : 05-11-2013 на 20:53
Твоята?!
Абе ако ще и с инструкции да ти пристигна пак няма да се оправиш с мене, камо ли да ме наричаш своя. Сиктир с евтините свалки... :Д
...don't care what I've become but fear what I am becoming...
Бирохолици!
За мен едно такова...
![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Лек, тежък все е смешен :Д
Пък ние пропадняците нека си се забавляваме подобаващо :Д
Кольо е по тежките алкохоли, остави го и той е тежък :Д
Не знам кво е синята ти джонка , и не знам коя е най хубавата чиста и най малко химична бира , понеже тия неща никога не са ме влечали . Дори и да изляза по клубове най сериозния алкохол който съм пил е 300 мл бира и туширам със кока кола щот ми е силно.В момента това не е ирония , сериозно не пия изобщо , никога !!! Бира пия веднъж в годината !!!
Моята да , нали каза че искаш да ме ухажвашИскаш по скъпи неща , да вдигнеш стандарта тъй да се каже , аз ще ти ги осигуря , пък ти ще ме научиш как се пие по много , ще ме развалиш набързо
![]()
То няма лошо. Важното е да не е лек само.![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Аз съм чайка, майка!
Далеч съм от кренвиршите Леки...![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Даже ми е трудно да отговоря на тази простотия....