.
Отговор в тема
Страница 6 от 16 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 400
    Мега фен Аватара на LordOfLight
    Град
    In The Brave New World
    МанЯко, много си ми оборотен нещо!
    С него пътуваме, щото е най-удобен! Иначе трябва да пристигнем по-късно, което не е оферта, а с нощния просто няма смисъл. После ще те ползвам да ме прибереш до студентски, Пацо!
    ...don't care what I've become but fear what I am becoming...

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Цитирай Първоначално написано от LordOfLight Виж мнението
    МанЯко, много си ми оборотен нещо!
    С него пътуваме, щото е най-удобен! Иначе трябва да пристигнем по-късно, което не е оферта, а с нощния просто няма смисъл. После ще те ползвам да ме прибереш до студентски, Пацо!
    Автобуси на биомет няма ли за тая работа , има клима , пускат и видео даже И кенефа не мирише като у вас Може аз да те закарам ама тъпото е че ще се напиеш и най вероятно ще повърнеш на новата ми тапицерия Тряя да не ти се дава достъп до евтин алкохол , там ти е слабостта маце мухахаахах

Град
    In The Brave New World
    Цитирай Първоначално написано от nosferatu23 Виж мнението
    Автобуси на биомет няма ли за тая работа , има клима , пускат и видео даже И кенефа не мирише като у вас Може аз да те закарам ама тъпото е че ще се напиеш и най вероятно ще повърнеш на новата ми тапицерия Тряя да не ти се дава достъп до евтин алкохол , там ти е слабостта маце мухахаахах
    Трябва ли да обяснявам, защо мразя да пътувам с автобуси или мога да си спестя излеянията!?
    При рандом главочи в кола не се качвам, че на тоя етап все още много се обичам!
    И що не провериш колко и какво пия?! Или тва за стереотипа за метЪлите все още важи с пълна сила?!

Трябва ли да обяснявам, защо мразя да пътувам с автобуси или мога да си спестя излеянията!?
    При рандом главочи в кола не се качвам, че на тоя етап все още много се обичам!
    И що не провериш колко и какво пия?! Или тва за стереотипа за метЪлите все още важи с пълна сила?!
    Е има ли смисъл да проверявам като знам кво пиеш , ти ще го направиш скришно и после ще омацаш

И между другото не съм много рандом И не съм ти дал разрешение да се качиш , първо ще трябва да минеш през един душ , ти у вас нямаш , в смисъл имаш ама е външен душ с тоалет , като на село (клекалник) тъй че ще ти дам да се изкъпеш у нас , тогава ще те инспектирам и чак тогава може да реша , ама не си мисли че става тъй лесно Демек да се изкараш жертва , покрай теб само аз мога да пострадам

Град
    In The Brave New World
    Толкова си убедителен, че едва не ти повярвах.... амааа слаб си.... като цяло слабо за схемата...

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Те Бургазлии са "слаби", "леки", "дребни" по принцип :д

Цитирай Първоначално написано от Wax Виж мнението
    Те Бургазлии са "слаби", "леки", "дребни" по принцип :д
    Слабо телосложение като мисирка на диета Лека походка и дребни очаквания Ето потвърдих съмненията нали

Толкова си убедителен, че едва не ти повярвах.... амааа слаб си.... като цяло слабо за схемата...
    Вътрешно те гложди ама нормално е всеки да има тайни , няма нужда го признаеш че ми се кефиш , аз просто го знам и съм очарован

Град
    In The Brave New World
    Слабоумни евентуално...

Слабоумни евентуално...
    Скъпа нали знаеш че слабоумник се контролира и манипулира лесно , тряя да пробваш

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Не може ли в една тема да си начешете крастата, а превъртате всяка една?
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Вени аватара ти не ме кефи :/

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Не може ли в една тема да си начешете крастата, а превъртате всяка една?
    Не мога да устоя на пиянския чар на някои госпожици Както и те не могат да устоят на моя бургаски стил батка чар Оттук идва вече кохейжъна Който не знае кво е това - да си види гугъл

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от Wax Виж мнението
    Вени аватара ти не ме кефи :/
    Знам!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Град
    In The Brave New World
    Слабо телосложение като мисирка на диета Лека походка и дребни очаквания Ето потвърдих съмненията нали

Вътрешно те гложди ама нормално е всеки да има тайни , няма нужда го признаеш че ми се кефиш , аз просто го знам и съм очарован
    Ахахахахахахахах .............. хахахахах окееееей! Да приемем, че си мой тип и съм влюбена и да прекратим, че вече много зе да се излагаш...

Ахахахахахахахах .............. хахахахах окееееей! Да приемем, че си мой тип и съм влюбена и да прекратим, че вече много зе да се излагаш...
    Ти ся няма как да си влюбена , не все още Ама те гложди и като затвориш форума се запитваш дали съм това което съм тук или има нещо повече И искаш да разбереш на живо , ще ти падне пердето и ще ме зарибяваш пред всички Ама няма проблем , и цвета на косата ти ще преглътна , стига да миришеш на яко , в смисъл да си се изкъпала

Град
    In The Brave New World
    Що ли ми се струва, че накрая ще си преглъщаш зъбите :Д

Що ли ми се струва, че накрая ще си преглъщаш зъбите :Д
    Вече имам металокерамика , просто ще си купя ново чене Я кажи ся , какво ще ми сториш , агресията ме възбужда

Град
    In The Brave New World
    Зорницо, тъпа си бе! Що продължаваш да се занимаваш с подобни индивиди?!
    Момент за разговор със себе си! Права съм! Спирам!

Зорницо, тъпа си бе! Що продължаваш да се занимаваш с подобни индивиди?!
    Момент за разговор със себе си! Права съм! Спирам!
    Оооо вече имаме и именце Гледай сега Зори , усещам че това е първа крачка от твоя страна за сдобряване и за пораждащ се интерес Недей се вини себе си , недей се раздвоява , остави природата ти и сърцето ти да говорят Ще останеш изкефена

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Пак ли?
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Според доста наблюдения съм стигнал до извода, че човек, който наистина може да се бие, не говори за това и избягва да го прави, както и мъж, който знае какво да прави с жените, рядко се изтъква с това.

Тоя спукан капут явно толкова са го млатили в меден рудник, че е натрупал няколко тона комплекси и сега си ги избива на единственото възможно място (тийн форум).
    Аз предлагам да спрем да му обръщаме внимание. Дано някой ден го излекуват... :S
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    Според доста наблюдения съм стигнал до извода, че човек, който наистина може да се бие, не говори за това и избягва да го прави, както и мъж, който знае какво да прави с жените, рядко се изтъква с това.
    Мухаха прав си лек , как позна ве Имаш житейски опит признавам ти го Ето аз говоря как бия и какво правя с жените , логиката ти е правилна че съм паляк Ще ти дам да ме нападнеш и набиеш с удоволствие , хем и другите ще се смеят и ще те изкарат герой нали тъй

Цитирай Първоначално написано от MaLyKoLiU Виж мнението
    Тоя спукан капут явно толкова са го млатили в меден рудник, че е натрупал няколко тона комплекси и сега си ги избива на единственото възможно място (тийн форум).
    Аз предлагам да спрем да му обръщаме внимание. Дано някой ден го излекуват... :S
    Ти може да предлагаш много неща ама никой няма да те послуша понеже хората не са тъпи , те знаят къде е силата И кой е готиния и забавен ,а ти не си оттях Ти си толкова спекън че си получил улцерозен колит на червата и хемороиди от стягане на сфинктера пред компа Я кажи коя щи са изкефи като ти види хемороидите ве , ща изрита на момента.Иди да си ги излекуваш миризлак Питай баща ти тираджията , той ходи най редовно по частните клиники да се надупва в операционната Ти го имаш от него като наследство мухаха И да не ти се случва пак отново СПЕКЪН Попитай и мама как се ползва клизмата Може да пробвате заедно да се учите един от друг , мама и синче

P.S. също така освен че си спекан , си и най голямата шматка оттук Как може да ходиш с тва прилично момиче до софия и да си и приятелката , да не си хомяк Тряя си мноо прост да минеш толкова километри и да нямаш никви цели , в смисъл целта ти да е да храниш софииските гугутки с трохички в борисовата и да си лафиш с бабките на тема плетене мухахах

Ама то не от всеки се получава де знам го и тва , примерно ти никога няма да можеш да я изчукаш щото няма да пусне на киликанзер като теб , виж се само
    Последно редактирано от nosferatu23 : 05-11-2013 на 13:09

Толкова си жалък, че...
    И повече не споменавай баща ми, мърляк!

"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

...
    Не знаеш какво говориш. Колето е пич, ти си отскоро тук, какво си го захванал? Ебавай се с мен, бе, лешпер. Кое те прави толкова мъж, на какъвто се правиш?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си