- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Форумна среща - София
Мухахаправ си лек , как позна ве
Имаш житейски опит признавам ти го
Ето аз говоря как бия и какво правя с жените , логиката ти е правилна че съм паляк
Ще ти дам да ме нападнеш и набиеш с удоволствие , хем и другите ще се смеят и ще те изкарат герой нали тъй
![]()
Ти може да предлагаш много неща ама никой няма да те послуша понеже хората не са тъпи , те знаят къде е силатаИ кой е готиния и забавен ,а ти не си оттях
Ти си толкова спекън че си получил улцерозен колит на червата и хемороиди от стягане на сфинктера пред компа
Я кажи коя щи са изкефи като ти види хемороидите ве , ща изрита на момента.Иди да си ги излекуваш миризлак
Питай баща ти тираджията , той ходи най редовно по частните клиники да се надупва в операционната
Ти го имаш от него като наследство мухаха
И да не ти се случва пак отново СПЕКЪН
Попитай и мама как се ползва клизмата
Може да пробвате заедно да се учите един от друг , мама и синче
P.S. също така освен че си спекан , си и най голямата шматка оттукКак може да ходиш с тва прилично момиче до софия и да си и приятелката , да не си хомяк
Тряя си мноо прост да минеш толкова километри и да нямаш никви цели , в смисъл целта ти да е да храниш софииските гугутки с трохички в борисовата и да си лафиш с бабките на тема плетене
мухахах
Ама то не от всеки се получава де знам го и тва , примерно ти никога няма да можеш да я изчукаш щото няма да пусне на киликанзер като теб , виж се само![]()
Последно редактирано от nosferatu23 : 05-11-2013 на 13:09