.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    bonitooo
    Guest

Unhappy момически драмиии :@ :@

здравейте аз сам на 14 години от не много голям град.от скоро започнах да се събирам с нова компания които са с 1 или 2 години по големи от мен.там има едно момче което е на 15, което много харесвам,защото е много красив и т.н.но е от друго училище,.отначало си мислех че и той ме харесва защото ме дигна у въздуха събори ме на тревата и започна да ме гъделичка.но за съжаление той си има гадже въпреки че те двамата не излизат много и сигурно ще скъсат скоро въпреки че аз не искам да късат все пак.....но с момичето което ходим при тях "най-добрата ми приятелка " той постоянно и говори и започна нея да закача а мен ме оставии какво да правя з да ме хареса отново да се правя на недостъпна или пък да се давамм помогнете мии ))

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Дай се.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

bonitooo
    Guest
    am ako se dam nqma li da izglejdam mnogo lesnaa??

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Ако пък се правиш на много недостъпна ще загуби интерес и ще си намери друга.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

bonitooo
    Guest
    mi to po tazi logika i ako se pravq na mnogo lesno 6te zagubii interes kam men daje po barzo D

Ми ето бе ти сама си отговаряш. Заеби го тоя. Не може и двете да ви иска.

bonitooo
    Guest
    znam 4e ne me zaslujava 6tom sega ima gadje i taka se darje6e s men no naitina mnogo haresvamm kakvo da napravqq

Голям фен Аватара на Ospi
    Цитирай Първоначално написано от bonitooo Виж мнението
    но за съжаление той си има гадже въпреки че те двамата не излизат много и сигурно ще скъсат скоро въпреки че аз не искам да късат все пак.....
    Не искаш ти... Направо ти се иска да скъсат.

Има си гадже уж, нали моме. И все пак ако те харесваше нямаше да ходи така и да си играе с теб и приятелката ти, а наместо това щеше да прави нещо по въпроса. Ама чей, на 14 сте. Заеби.

Пиши на кирилица!!!
    Не се занимавай с тоя.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Трябва да правиш секс с него, за да разбереш дали има чувства.
    Frozen is heaven and frozen is hell.
    And I am dying in this living human shell.
    I am a dying God, coming into human flesh.
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си