.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Exclamation Проблем с IPHONE

Имам iphone и винаги си го пазя и внимавам какво свалям и не съм го jailbreak-нала и редовно си обновявам програмите и софтуера.От скоро ,когато влизам в играта temple run 2 и минавам дадено ниво или там просто играя и после като натиска ''skip'' и да пробвам наново и ми излиза автоматично от играта и ми показва екрана и аз наново я пускам и така постоянно.Одеве си свалих ново приложение и отново стана така.Рестартирах настройките ,но не се оправи.Телефона ми е от няколко месеца и до сега не е правил проблеми и ме е страх да го нося на ремонт ,за да не стане по-зле ,а и наще ще се карат,че съм го развалила. Моля само хора с айфони да коментират,защото са по-добре запознати.

Зависи с какъв Айфон си. Ако е в гаранция го давай на техния сервиз. Много Айфони го имат тоя дефект с рестартирането. А може и да е от кофти приможение. Ако нямаш гаранция пробвай да върнеш заводските настройки заедно с ресет

С петицата съм.В гаранция е,но ме е страх ,защото наще ще ме убият,че му има нещо а и да не ми се изгубят всички файлове или в сервиза да му сменят някой части и после да е като стар.Върнах всички настройки и рестартирах целият телефон,но пак си е така.

Аз имах същия проблем на определени приложения (най-често игри). С времето се оправи. Не знам какво да те посъветвам. Най-добре го дай на ремонт щом е с гаранция.

Голям фен
    Аз имам всичките версии на Temple Run и нямам проблем.
    Значи ако "игрите" или "приложенията" ти са кракнати, и от това може да те изхвърля от тях.
    Начина да се оправи, е или да влезнеш в файловата система на телефона и от там да се оправи играта или приложението, ама си е голям филм или да ресторнеш телефона..

И бъди спокойна, на телефонът ти му няма нищо, проблема не е от него, а от приложението. Според мен не го карай на сервиз, направи ми рестор или направо изтрий играта от телефона, и пак я качи на ново, това е.

Купи си телефон с андроид / та по темата ако от Фабричен Ресет не се оправи, или отиди на поправка или натопи че някой друг го е счупил..

Супер фен Аватара на D*Rose
    Проблемът с iPhone е започнал още при закупуването му... сорка, ама минавай на другия бряг при android.

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна

Това е решението, не се таш*акам
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от MaGuSs Виж мнението

Това е решението, не се таш*акам
    Ако си имал или си боравил със такъв телефон през живота си, едва ли щеше да сложиш тая снимка.
    Ако няма критици, няма и парици.

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от GeGaSa Виж мнението
    Ако си имал или си боравил със такъв телефон през живота си, едва ли щеше да сложиш тая снимка.
    Ако няма критици, няма и парици.
    Да боравил съм с такъв телефон. Пълен ужас е. Мразя iOS, мразя Apple от както съм се родил.
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

много силно, единствено таблетите им бачкат ок г/д :Д 20-30% иначе другото трябва само камерата да му използваш :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си