.
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Threaded View

Пролеми със стомаха-газове

Здравейте,тъй като не се чувствам комфортно да споделя с приятели и да ги попитам случвало ли им се е нещо подобно,реших да пиша тук,за да попитам някой имал ли е подобен на моя проблем и ако да,как се е справил с него...Та така де самият проблем е,че имам газове и се чувствам доста некомфортно,по тази причина започнах да отсъствам от училище доста често(там ми е най-зле),да не излизам с приятели и т.н..ходих на доктор(гастролог),който ми каза,че имам колит,но не е нещо сериозно и ще се оправя,предписа ми хапчета,който пих за известно време..има подобрение,но не се оправих напълно.Не мога да отида пак на доктор,понеже родителите ми вече смятат,че нищо ми няма и всичко е на психологическа основа(може и да са прави),а и имат прекалено много работа и не искам да ги занимавам с моите проблеми,но все пак дори и да е от психологическа основа го имам този проблем и вече наистина не знам какво да правя...Малко е смущаващ проблема и може да ви се стори като шега,но не е,затова ще помоля само сериозни хора да пишат и такива,които са го изпитвали на свой гръб,както се казва..
    Последно редактирано от Blossom22 : 04-16-2013 на 06:01

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си